Mi a véleményetek arról, hogy míg nemzeti beállítottságú szakértők (Földi László, Nógrádi, Georg Spötle, Horváth József) már 2015-ben megmondták, hogy a muszlim illegális bevándorlók nem fognak integrálódni...?
...Nem fognak integrálódni és csak idő kérdése hogy mikor robban a bomba.
Miközben a globalista liberálisok csak azt hajtogatták, hogy nincsen migráns probléma és az csak a MocskosOrbán agymenése hatalmának fenntartásához!
És most lásd Fraciaország, Belgium, Svájc meg ami még jön...
Vélemény?
Kérdezd meg tőlük ha már ennyire mellé akarsz beszélni...
tisztelet a kivételnek mert van, de a mi c-s etikumjainknak sikerült-e integrálódni?
[link] ,20.2242779,3a,75y,300.13h,86.98t/data=!3m6!1e1!3m4!1sZyp8BppRof8DRmiK9FtzYQ!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu
sztem elég sokan tudnának ilyen lekopasztott putrit a környéken mutatni.
szerintem mindenki tudja hogy nem fognak integrálódni.
felmerül a kérdés, ha tényleg igaz hogy ide telepítenek, akkor majd ugyanígy tombolnak pl pesten hogy ők nyugatabbra akarnak menni?
Pontosan
A férgesét fogják ide exportálni, mert nyilván a használhatóbbat megtartják. És azok itt fognak majd tombolni, hogy vissza akarnak menni
Boldogok a lelki szegények!
Könnyű úgy a globalistákra szavazni, hogy azt sem tudjátok mit képviselnek valójában!
Akinek Gyurcsányék a nemzetiek, azoknak igen csak nehéz lenne elmagyarázni, hogy Földi László mitől nemzeti....
én nem vitázni akarok azokkal akik csak fennakadtak azon hogy most fideszbérench vagy nemzethiek-e a kérdésben említett elemzők, de mi a véleményük erről?:
https://www.youtube.com/watch?v=epITX-G7-C8&ab_channel=euron..
én nem mondanám biztatónak.
most már említhető belgium ahol a svéd mezes embert lelőtték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!