Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megérdemlik a franciák, hogy...

Megérdemlik a franciák, hogy a bevándorlók lázadnak, pusztítanak?

Figyelt kérdés
A nyugati balliberális woke lakosság eddig mindent elhitt a nyugati fősodratú média propagandájának és ez alakította a világnézetüket. Most a saját bőrükön tapasztalják a valóságot. Accelerationism.

2023. júl. 2. 16:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

ma 16:35

Nem mentettem fel senkit. Arról beszéltem, hogy a kérdező bölcsődés szintű világképével ellentétben nem azért vannak zavargások, mert "migrácsok", hanem konkrét oka van. A kérdező szerint azért zavarognak, mert léteznek.

De ezt viszonylag egyértelműen sugalltam az előző válaszaimban is, olvasd el újra.

2023. júl. 6. 17:38
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
jujo, amúgy a válaszaid 0%-osak, biztos hogy neked kell ítélkezni hogy a kérdés bölcsőde szintű?
2023. júl. 6. 17:43
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

ma 17:43

Képes vagyok egyedül is belátni a rendelkezésemre álló információk alapján, hogy igazam van vagy sem, nincs szükségem ehhez mások megerősítésére :)

Természetesen ha tudomásomra hoztok olyan információt, ami változtat az álláspontom, akkor módosítok rajta, de ez már a 3. oldal és egyelőre még nem láttam ilyet. Szóval pontozás helyett próbáljatok érvelni.

2023. júl. 6. 17:58
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

"nem azért vannak zavargások, mert "migrácsok", hanem konkrét oka van."

Nincs oka. Ürügye van. Az, hogy lelőtték a srácot nem ok arra, hogy tömegek kimenjenek fosztogatni és gyújtogatni. Engem személy szerint nem érdekel, "migráncsok"-e vagy sem. Ha tős-gyökeres templomba járó francia katolikus nyugdíjasok csinálnák, akkor is helytelen volna.

Ezek az emberek kihasználják a srác halálát, mert nem lehet őket szétverni, ha egyszer csak a "rendszerszintű rassizmus ellen tüntetnek".

"ha tudomásomra hoztok olyan információt, ami változtat az álláspontom, akkor módosítok rajta, de ez már a 3. oldal és egyelőre még nem láttam ilyet"

Az, hogy elutasítasz tényeket, nem jelenti azt, hogy igazad van. Legfeljebb, hogy úgy érzed, hogy igazad van.

2023. júl. 6. 18:09
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

ma 18:09

Sorold légy szíves a franciaországi zavargásokat, nézzük meg, mik voltak az ürügyek, és akkor megfontolom az álláspontom, hogy valóban nem a gyilkosság váltotta ki :)

A Wikipédia szerint ezek voltak eddig az évtized zavargásai:

2022: egy szélsőjobboldali meggyilkolása Korzikán - korzikaiak zavarognak

2022: rasszista gyilkosságok kurdokkal szemben - kurdok zavarognak

2023: szociális megszorítások - mindenki zavarog

Nem jött be az elméleted.

2023. júl. 6. 18:46
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Feküdj le, józanodj ki, holnap reggel gondold át, mit írtál, aztán ha kiszégyellted magad, akkor írj legközelebb.

Mire akartál ezekkel utalni? Hogy igazol ez téged? Hogy mond ellent nekem? Hogy máskor, máshol, másik csapat bűnöző is zavargásokat csapott? Vagy azt várod, hogy azt írjam, hogy ja, ha egy szélsőjobboldali megölése miatt van zavargás, akkor az jogos? Gyújtogatni és fosztogatni sosem jogos, sosem indokolt. Rendszerszintű problémák ellen is lehet úgy tüntetni, hogy nem dobjuk be féltéglával az Apple bolt meg a Louis Vuitton szalon kirakatát és hordjuk szét a portékát, meg nem gyújtjuk fel random emberek autóit.

2023. júl. 6. 20:07
 27/28 anonim ***** válasza:

23: arra azért nem voltál képes hogy észrevedd hogy a zavargásokat fosztogatásokat nem a helyi franciák hanem a bevándorló hátterűek csinálják. ott vannak a linkek ami csak kettő a sok-sok videó közül. ott az is le volt írva hogy voltak békésen tüntetők, de az is erőszakosba torkollott.

azt akarod mondani hogy egy migri miatt a tősgyökeres franciák felgyújtják párizst meg fosztogatnak?

2023. júl. 7. 07:45
 28/28 Ocean7 ***** válasza:
27- Hagyd, nem fogod meggyőzni. Tökéletesen példázza az agymosott nyugati gondolkodásmódot. Az ilyenek még akkor is tagadni fognak mikor a szemük láttára gyújtják fel az autójukat.
2023. júl. 11. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!