Prigozsin azért vágott bele ebbe a színjátékba mert tudta hogy egy jó Putyin mindent megbocsát?
Nem teljesen értem, hogy lehet összefüggésbe hozni a mostani eseményeket a magyar baloldallal:
-egy magánhadsereg ellenséges szándékkal minden akadály nélkül haladt az orosz föld belseje felé több száz km-en keresztül
-abban az országban, ahol bárki kieshet egy ablakon, egy fehér lap feltartásáért már lecsuknak, csinál valaki egy nyilt puccskisérletet és bűntetlenül megússza, úgy, hogy egy baráti ország fogadja be?!
-az országot vezető ember tisztessége is megkérdőjelezhető, ha egy puccskisérletben, vagy zsarolható, vagy pedig annyira gyenge, hogy egy főbenjáró bűnt megtorlás nélkül elenged.
-és a tegnapi események után még rosszabbúl állnak az ukrán fronton
biztos csak én vagyok annyira tanulatlan, hogy nem értem, hogy lehet ezt a magyar baloldalra vetiteni, de, hát csak van, aki érti.
5
Ha megtanulnál olvasni, a "magyar" baloldal tegnap egész végig azon drukkolt, hogy "Prigozsin" aki orosz nyerjen !
7 nem vagyok benne biztos, hogy ugyanúgy és ugyanazon a nyelven tanultunk mi olvasni, mert én ilyet nem láttam és azt sem látom, hogy ebből a helyzetből, mégis, hogy jöhet ki Putyin jól hosszútávon.
Ha a NATO, Amerika, Gyurcsány, vagy Brüsszel úgy döntene, hogy egy szép nap összeszed egy 100000 fős hadsereget a tegnapi nap alapján, zokszó nélkül elmasirozhatna Moszkváig?!
8
Sokmindent nem értesz és nem is fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!