Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elhitette Putyin a nyugati...

Elhitette Putyin a nyugati világgal, hogy egy sima börtöntöltelék legyőzheti,aztán amikor már majdnem célt ért átverte a nyugatot?

Figyelt kérdés

A sok gyakoris meg naphosszat itt írogatta,hogy most Putyinnak vége!

Ironikus vége lett!

2023. jún. 24. 23:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

De mit vett be a nyugat? Orosz gyilkolt oroszt. Ez történt. Teljesen mindegy, hogy tárgyalóasztalhoz ülnek vagy sem, ami történt, az valós. A wagner katonainakciót indított az orosz hadsereg vezetői ellen. Pont.

Ez a repedés nem fog beforrni egy tárgyalás alatt. Ukrajnának óriási esélyt adtak. Ami történt az totális demoralizálása az orosz katonáknak. A végkifejlet lényegtelen. Az oroszokon röhög a világ. Ez történt.

2023. jún. 25. 08:12
 12/16 anonim ***** válasza:
32%

11

Egy megrendezett dolog volt,

Putyin kevesebbet rágódik ezen, mint te!

2023. jún. 25. 08:14
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
12. megrendezték, hogy kilövik egymást, egymás katonáit és harckocsijait helikopterről meg még egy olajfinomítót is kilőttek. Hát ennek aztán marha sok értelme volt...
2023. jún. 25. 09:12
 14/16 anonim ***** válasza:
66%

Az orosz sereg 25 ezer legképzettebb katonája felszerelésekkel és harci járművekkel együtt elhagyja a frontot. Akit csak lehet átvezényelnek Moszkva védelmére. 6 helikoptert és egy csapatszállítót kilőnek. Helikopterek a wagner konvojt bombázzák. Olajfinomítót és olajtárolókat robbantanak fel. Orosz elit egyből elmenekül. Még az orosz átlagemberek közül is annyian menekülnek, hogy a környező országok lezárják a határokat. Közben kotrógépek ássák fel a Moszkvába vezető autópályát. (biztos nagy lángelme lehetett, aki szerint ezzel majd megállítják a katonai járműveket és tankokat). És még mi szoktuk mondani, hogy ez egy következmények nélküli ország, miközben a orosz állampuccs: "ennyi volt, irány vissza, nincs itt semmi látnivaló".

Na most aztán jól megmutatták a nyugatnak a... nos nem tudom mit, de valamit biztos.

2023. jún. 25. 09:51
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
#9 Ki jött ezzel? Pár gyakoris kommentelő? Azta... Micsoda beégés ez az egész magyar baloldalnak..
2023. jún. 25. 10:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Én az egyszerű ukránokkal és oroszokkal szimpatizálok, én abban bíztam, hogy ez az incidens meggyengíti az orosz vezetést. Igazán elmasírozhatott volna Prigó Moszkváig, vártam, hogy lesz egy újabb moszkvai csata.

Putyin viszont láthatóan megingott, a reggeli beszéde az országhoz az 1917-es forradalomhoz hasonlította a helyzetet, ami azért túlzásnak tűnt. Szerintem ez gáz volt, elég lett volna kevésbé drámaian azt mondani, hogy mindenki maradjon nyugodt, a hatóságok kézben tartják a helyzetet vagy ilyesmi. Talán Putyinnak nem is kellett volna beszélnie, mert olyanokat ígért, amit most nem tart be, és ez tekintélyveszteség, meg úgy ez az egész tovább rombolta a képet róluk.

2023. jún. 25. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!