Kedves fideszesek,most akkor prigozsin jó vagy sem?
Figyelt kérdés
tegnap szerettük,ma egész nap utáltátok,most megint mekkora istenkirály.akkor most végülis mi a helyzet vele?2023. jún. 24. 20:27
1/16 anonim válasza:
Nekem a mai napig fingom nem volt róla, hogy ki ez a fószer. Bírtam amíg Moszkvába masírozott, de így hogy visszavonulót fújt...
2/16 anonim válasza:
Nem tudom,de eszméletlenül beszoptátok a mai nappal,.most,hogy kiderült visszavonult!
3/16 A kérdező kommentje:
nyugi,a szektások se tudták ,hogy ki ez a fazon
2023. jún. 24. 20:29
4/16 anonim válasza:
Szerinted ki szerette?
Rémlik neked, hogy a Fidesz/kormány első között ítélte el az orosz agressziót?
Szerény meglátásom szerint egy Oroszországi polgárháború még rosszabb lenne mint ami eddig történt és abban is biztos lehetsz, hogy egy kormányváltás után se fognak kivonulni a Krím félszigetről vagy épp a szakadár területekről, bármit is mond most Prigozsin.
5/16 anonim válasza:
Nem tudom majd kiderül ha a békét hozza el akkor jó, ha még nagyobb háború lesz miatta akkor rossz.
6/16 A kérdező kommentje:
kedves 2-es.akkor most jól rtem,hogy tegnap még szeretted,ma utáltad és most megint szereted?:D
Mi ennek a komoly változásoknak az alapja?:D
2023. jún. 24. 20:30
7/16 A kérdező kommentje:
kedves 4es.
a fidesz a békéért semmit nem tett,tesz,sőt.....
de a kérdés nem ez volt,sikeresen kitértél a válasz elől:D
2023. jún. 24. 20:32
8/16 anonim válasza:
#2 na igen, beszopták a komcsik, most a wagner kiesik, és a szovjet hatseregnek a wagnertől való tisztogatással is kell majd foglalkoznia, ami jót tesz az ukrán törekvéseknek :)
9/16 anonim válasza:
Kedves kérdező lehet kiderül pár nap múlva, meglátjuk segíti e a háború befejezését vagy ellenkezőleg.
10/16 anonim válasza:
Megígérte neki Lukasenka, hogy leváltja a korrupt katonai vezetőket putyin. Ennyi. Nem akart orosz vért ontani
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!