Oroszországban polgárháború tört ki, ha összeomlik az ország akkor nem lesz olajunk és gázunk?
Figyelt kérdés
Gondolom Orbánnak nem lesz most nyugodt hétvégéje.2023. jún. 24. 07:40
2/22 anonim válasza:
Igen.
Több millió fideszes csőcseléknek annyi.
Természet teszi majd a dolgát.
3/22 anonim válasza:
Mivel Orbán Viktor a világ ura ezért nincs félnivalónk.
4/22 anonim válasza:
Nem jó, mert a bedőlt gazdaságot megint a háborúra tudja fogni.
5/22 anonim válasza:
Pont annyira lesz olajunk és gázunk mint többi eu-s országnak.
6/22 anonim válasza:
#5 akkor sok? Mert a többiek már rég leváltak az oroszokrol.
7/22 anonim válasza:
Nincs jó hete Orbánnak, a tanárok, a gazdasági összerogyás után, most még ez is... de jó, hogy van itthon söröm, amit kibonthatok :)
8/22 anonim válasza:
6) igen,nyilván lesz elég.sajnálom ha nem fogalmaztam világosan.
9/22 anonim válasza:
Szerintem a kritikus infrastrukturákat attól még működtetik ugyanúgy, ameddig csak tudják.
Hacsak a káoszban nem sérülnek meg a vezetékek, akkor működni fog az olaj-és gázszállítás.
Én attól jobban tartok, hogy ha ez az egész balhé tényleg komoly, és tényleg nagyon elszabadul, és nem csak valami ruszki trükközés, annak egészen másféle, és sokkal rosszabb következményei lehetnek.
Eddig még ugyanis nem fordult elő olyan a történelemben, hogy egy nukleáris fegyverekkel rendelkező országban nagyszabású polgárháború tört ki.
10/22 anonim válasza:
9.
De bizony.
1900-as évek elején.
Frissítsd a történelem tudásodat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!