Orbán mennyire számít meghatározó európai politikusnak?
Jelen kérdés esetén tekintsünk el mindenki politikai hovatartozásától és az ország jelenlegi helyzetétől.
Arra lennék kiváncsi ki hogyan látja mennyire számít meghatározónak (akár pozitív vagy negatív megítélésben) a nemzetközi politikai színtéren.
#10 - igen, ismertté vált, de azt, hogy meghatározó politikus-e, az egy másik kérdés.
Valaki lehet meghatározó, akit tisztelnek a többiek, vagy akinek nemzetközi szinten nagy hatalma van... de Orbánra egyik sem igaz.
#14. Nem definiálok én neked semmit, ne vizsgáztassál! Egy google keresést viszont minden további nélkül szívesen elvégzek helyetted, erre tessék:
"meghatározó" szinonimái:
alapvető, fundamentális, elementáris
uralkodó, domináns, döntő, kardinális, irányító
számottevő, jókora, tetemes, komoly, jelentős, figyelemre méltó, szignifikáns, hangsúlyos, nagymértékű, kiemelkedő, domináns, nagyfokú, erőteljes, nagy horderejű, bődületes, súlyos
fontos, nélkülözhetetlen, alapvető, lényeges, elemi, lényegbeli, központi, középponti, esszenciális, elengedhetetlen, jelentős, releváns, jelentőségteljes, létfontosságú, kulcsfontosságú, kardinális, sokat számító, hangsúlyos, kulcsponti, sarkalatos, lényegi, súlyponti, mérvadó, pótolhatatlan, fő, jelentékeny
Ha úgy gondolod, hogy ezek közül Orbánra soha, egy sem tud igaz lenni, az a te dolgod, sokan máshogy gondolják. De hogy ennek nincs köze a többiek általi tisztelethez, és nem is követel meg nemzetközi szinten nagy hatalmat, az hétszentség. Ezért mondom, hogy hagyd abba nyugodtan a tini erőlködést!
Meghatározónak meghatározó, de nem éppen jó értelemben.
Ő szerintem az Európai politikában olyan mint egy szakács, aki beleszar a palacsintába majd teátrálisan megsértődik ha nem eszed meg.
Egy nagy kolonc mindenki nyakán, amitől nem lehet megszabadulni.
Nem képviseli se Magyarország, se Európa érdekeit, sőt ezek legnagyobb elárulója.
A külpolitikát a belpolitika, azon belül is a népszerűséghajhászás eszközeként használja, nem nézve az általa okozott károkat.
Tehetséges politikus, aki teljesen elszabadult.
Szeretném megjegyezni, hogy ez az én véleményem,nem állítom hogy más álláspont nem lehet helyes.
Tudom hogy a politika tud érzelemmel telített lenni, de kérlek hogy csak azért mert nem értetek velem egyet ne pontozzatok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!