Európában:Csehország és Németország.- Mindkét ország csodálatos.Gyönyörű tájaik és finom ételeik vannak.
Ázsia:Japán. - Szeretem a japán nyelvet,a japán zenét.
Ausztrália - Különleges az élővilága.A Sydney-operaház pedig számomra lenyűgöző.
2023. jún. 10. 16:03
13/20 anonim válasza:
Csak kedvenc idegen országaim vannak. Ez elég baj, mert azt jelenti, hazai egy se.
2023. jún. 10. 16:13
14/20 anonim válasza:
Ausztriába, Szlovéniába szívesen megyek meg a Balkánra is mennék. Tekintve, hogy nem vonzódom a repüléshez, így elég korlátozottak a lehetőségek.
2023. jún. 10. 17:08
15/20 anonim válasza:
USA, vannak szép helyek, államok. Szívesen laknék ott
2023. jún. 10. 18:01
16/20 anonim válasza:
Németország. Mostmár egyre kevésbé, de még mindig szeretem.
Nagyon közel áll hozzám minden, amit az ország és az igazi németek képviselnek. Mindig lenyűgöz a rend, a tisztaság, a szerevezettség, a technológia, az autók amiket gyártanak vagy gyártottak, meg minden. Külsőre is hasonlítok hozzájuk, sokan néztek már ott németnek. Mindezek ellenére mégis hazajöttem és nem szeretnék már kitelepedni.
2023. jún. 11. 14:11
17/20 anonim válasza:
Azok közül, ahol jártam, egyértelműen Lengyelország. Gyönyörű városok és természet, tisztaság és rendezettség, kedves emberek, relatív olcsóság, nincs lerohadva, Nyugatról kvázi azok a dolgok vannak még, amiket egy utazás során pozitívnak tekintek, a negatívak nem, és ami az egyik legfontosabb: nagyon biztonságos. Jártam már jónéhány európai országban és a tengerentúlon is, de sehol nem éreztem magam annyira biztonságban, mint Lengyelországban
2023. jún. 11. 19:17
18/20 anonim válasza:
Spanyolország volt, de állítólag a menekültek miatt nagyon megváltozott. Az utasok elmesélték, hogy a migránsok megtámadtak egy Pécsről induló magyar kiránduló buszt, és kirabolták.
Azóta nem jártam ott, jelenleg nem tudom, mi a helyzet, a közeljövőben nem szándékozom oda menni.
2023. jún. 17. 22:13
19/20 anonim válasza:
Hát azok lehet túloztak egy picit. Az biztos, hogy ez nem általános. Nem hinném, hogy csődbe menne a spanyol turizmus mostanában.
2023. jún. 17. 22:38
20/20 anonim válasza:
Lengyelország, Törökország és Bulgária a kedvencem, de még van jó pár: Horvátország, Szlovénia, Brazília, Azerbajdzsán, Spanyolország, Albánia, Szerbia
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!