1/20 anonim válasza:
Franciaország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Svédország.
Nem tudom indokolni, jól érzem magam ezekben.
2/20 anonim válasza:
Észtország, Finnország.
Mert tetszik a helyi kultúra, az emberek, és a számítástechnika fejlettsége. Két országnyi számítógépőrült, akik egész nap otthon ülnek, linuxoznak, nem vetik meg a vodkázgatást akár egyedül sem, introvertáltak és az egyik legjobban nemileg egyenjogúak. Kb. mint egy megvalósult Cyberpunk utópia.
3/20 anonim válasza:
Egyelőre Szlovénia, Montenegró. Gyönyörű tájak, jó utak kedves emberek.
4/20 anonim válasza:
Szlovákia, aminek egyébként elválaszthatatlan része a ma még Magyarországhoz tartozó "Északi khg." Egyszerűen otthon érzem magam, gyönyörű az egész vidék és az építészete is, nem mellesleg szlovák származású vagyok.
5/20 anonim válasza:
Finnország, Svédország, Norvégia
Szép tájak, szép csajok. Jó hoki. Szeretik a metált.
6/20 anonim válasza:
Oroszország, Belarusz, Türkmenisztán, Uganda, Argentína, Kazahsztán. Az M1-en és a hírTV-n azt hallottam ők a mi barátaink, testvéreink.
8/20 anonim válasza:
Mexikó. Szeretem az ottani mentalitást és az embereket. Boldogok, jól érzik magukat a bőrükben. Na meg finomak a kaják és a tequila is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!