Amikor valaki leírja, hogy a Második Világháború idején megtámadtuk a Szovjetuniót és a magyar katonák, nagyon durva dolgokat műveltek, például nemi erőszak, fosztogatás, polgári lakosság mészárlása, ezt mért pontozzák le?
Tényleg a SZU kezdte a kassai bombázással, és a rahói vonattámadással.
A partizánháború meg egy kegyetlen dolog, hiszen ha összemosódik a civil meg az ellenség, mert civil ruhások támadnak, akkor annak a valódi civilek is megisszák a levét. Ezt tudnia kell annak, aki partizánháborút kezd. Lásd az ukrán kémek esetét Bucsában, akiket persze az ukránok nem "kémnek", hanem "civilnek" neveznek.
Draki tessék egy kis történelem:
És azt hiszem most már kezdem is érteni mért pontozzák le. Az emberek egy része pont beteg volt nyolcadikban. :)
#12 : "A Barbarossa hadművelet a második világháború során a Harmadik Birodalom által a Szovjetunió ellen 1941. június 22-én indított támadó hadművelet fedőneve volt"
Kassa 26.-ra van datálva.
Á, hogy az.
De ott én ugy tudtam hogy egy csomo magyar pusztult mindenféle ok miatt.
Volt nekik idejük a donnál erőszakolni?
14-es.
A harmadik birodalom a németeket jelenti, nem a szövetségeseit.
14: Amiben egyáltalán nem vettünk részt az elején, csak a kassai bombázás
után jóval kapcsolódtunk be érdemben.
"A harmadik birodalom a németeket jelenti, nem a szövetségeseit."
Igen. És? Olvastál olyat valahol, hogy a szövetségesei itthon maradtak, többek közt a Második Magyar Hadsereg is?
Kérdésedre válaszolva, itt az orosz ukrán konfliktus, igy nagy esélyel az ilyen válaszokat "orosz simogatonak" tartják, még ha igaz is.
VAGY egyszerüen nem tanitják a suliban a népirtásainkat, igy amikor azt olvassuk az oroszokrol akik 40 éven át csináltak ezt azt, akkor gondolkosás nélkül megy a piros, illetve ha közvetlen közelben vannak, akkor még pofon is csattan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!