Miért nem szúrja senkinek a szemét az, ami Észak Koreában van?
Figyelt kérdés
Tegnap olvastam, hogy életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek egy 2 éves gyereket és a szüleit, mert bibliát találtak nála. Ebben az esetben miről tehet a 2 éves gyerek, hogy meg kell büntetni?
Ezen kívül még rengeteg olyan szabály van, ami szerintem alapvető emberi jogokba ütközik. Ezellen miért nem lép fel egyetlen ország sem?
2023. máj. 29. 12:37
11/14 anonim válasza:
ott családostul visznek ha bűncselekményt csinálsz.
amúgy igen, atomrakétákkal van felszerelve, senki sem akarja a farkát darázsfészekbe tenni
12/14 A kérdező kommentje:
Nem a magyar politikára vonatkozott a kérdésem, elég sok kérdés irányul magyar politikára is, ezeket a válaszokat jobb lett volna inkább oda kommentelni. Szerintem függetlenül a magyar politikai helyzettől sokakat érdekel a külföldi politika, konkrétan az Észak Koreai (is)
2023. máj. 29. 16:35
13/14 anonim válasza:
Én nagyin sajnálom a kigyereket, retrenetesen embertelen dolognak tartom. Viszont bennem felvetődött pár kérdés. Először, hogy a szülők miért nem voltak óvatosabbak? Másodszor, egyáltalán miért vállaltak keresztényként -tehát üldözött emberként- gyerket egy ilyen embertelen rezsimben?
14/14 anonim válasza:
Az orosz ukrán konfliktusban észak korea azon kevés országok egyike aki az oroszokat támogatja.. az EU-ban meg mi vagyunk a fekete bárány akik mondjuk így legkevésbé határolódnak el az orosz aggressziótól.. magyarul ebből a szempontból (is) viktátor észak korea felé húz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!