Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Erdogan győzött. Örülsz? Ez...

Erdogan győzött. Örülsz? Ez jó nekünk?

Figyelt kérdés
Erdogan győzött - Orbán Viktor elsőként gratulált.

2023. máj. 28. 21:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%

"Ettől eltekintve viszont nem változott semmi, mivel munkám ugyanúgy van, sőt, a duplájára nő a férjem és az én fizetésem is júliustól, eddig is kényelmesen éltünk, mostantól is úgy fogunk."

Szóval Erdogan alatt jól éltek Törökországban de mégsem akartad megszavazni? :) Mintha lenne ebben egy kis ellentmondás :)

2023. máj. 30. 09:11
 22/26 anonim ***** válasza:
71%

#21-nek

Ha szubjektíven, önmagamra vetítve nézem, akkor teljesen mindegy, hogy Erdogan vagy Kemal vezeti az országot, mert az én jólétem, munkám, megélhetésem mindkét vezetővel ugyanolyan marad, nem lesz sem rosszabb, sem jobb, mivel mindketten ugyanazt kínálták. Ha viszont az országot, a kapcsolatokat, az egész közösséget nézem, akkor jobb lett volna Kemal, ezért is szavaztunk rá. Lehet rosszul fogalmaztam az első válaszomban, remélem így már érthető.

2023. máj. 30. 10:55
 23/26 anonim ***** válasza:
37%
Azt azért nem mondanám hogy a jóléted munkád, megélhetésed mindkét vezetővel ugyanolyan marad. Legalább is általánosságban mivel egy ország vezetésének igencsak nagy ráhatása van ezekre. Csak mondom hogy a CHP párt volt hatalmon Erdogan előtt és Törökország történelmének egyik legnagyobb gazdasági válságába vezette az országot. És ugye Kemal pártja a CHP.
2023. máj. 30. 11:33
 24/26 Blackfyre ***** válasza:
82%
23-as: A CHP utoljára 1977-1980 között volt kormányon. A párt 1999-ben be se jutott a parlamentbe (10%-os küszöbb alatt voltak), így kormányon se tudott lenni Erdogan előtt.
2023. máj. 30. 16:00
 25/26 anonim ***** válasza:
63%

21

Duplájára nő a férjed

2023. máj. 31. 13:10
 26/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem jó, még egy háborús bűnös diktátor.

Akik támogatják, áruljátok el, mitől jó egy véreskezű választási csaló?

Mi köze a magyar érdekekhez?

2023. jún. 9. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!