Erdogan győzött. Örülsz? Ez jó nekünk?
A Hagia Sofia mecsetté válása pedig szerintem az orosz egyháznak sem tetszett annyira.. Orbán másik szövetségese. Ráadásul maga Jézus modern ábrázolása* (modern = 1000 éves) is a Hagia Sofiából van, tehát az egész keresztény európai civilizáció számára egy alapvető emlékmű.
*: Ahogy emlékszem, van korábbi hasonló Jézus festmény máshol is, viszont nem hiszem, hogy az európai festők onnan merítettek volna és nem az akkori európai világ legnagyobb városában lévő akkor világban legnagyobbnak számító katedrálisból.
10 magyarán most valottad be, hogy egy náci gyökér vagy.
Amúgy én liberálisként Kemált támogatom
10
Ellenzéken a moslék demokratákat értsd. Az ismerőseim negyede Mi Hazánkos egyébként.
Mi Törökországban élve nem örülünk, hogy a "király" ismét szarrá csalta a választásokat. De mint látszott, nem sokkal sikerült győznie, mert Kemal 48-49% körül volt, Erdoğan pedig 51%.
Ettől eltekintve viszont nem változott semmi, mivel munkám ugyanúgy van, sőt, a duplájára nő a férjem és az én fizetésem is júliustól, eddig is kényelmesen éltünk, mostantól is úgy fogunk.
Törökország legalább 5 évig nem lesz Európa része!
Erdogán nem egy kultúrlény.
17
Tehát minden rendben, még többet keresel, de le kell váltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!