Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek hogy Zelensz...

Mi a véleményetek hogy Zelenszkij eladta Ukrajna területének a 30%-át a BlackRock-nak?

Figyelt kérdés

Ha minél több infrastruktúrát bombáznak le az oroszok, annál több pénzhez jut Zelenszkij.

Mindig is erre ment ki a játék?

2023. máj. 26. 17:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
9 nem cég,hanem fasiszta konzervatív bűnszervezet, röviden NER. Az ellenzék a Nyugatba integralódott Magyar Köztársaságot állítana vissza
2023. júl. 31. 19:42
 22/29 gago77 ***** válasza:
Zelensky egy bűnöző és emberiség elleni bűnei miatt is felelősségre kéne vonni. Ez a véleményem. Aki azt gondolja, hogy "nem adható el az ami nem a tiéd" az nézzen körül kis hazánkban! Nézze meg, hogy zajlott a "rendszerváltás" és mik történnek azóta is. Az emberek magántulajdona átkerült "köztulajdonba" utána meg szépen magántulajdonba. De az önkormányzatok egyébként is lépten-nyomon ráteszik a mancsukat a köztulajdonra mai napig is.
2023. dec. 14. 13:52
 23/29 anonim ***** válasza:
22 szerintem te puyinra gondoltál. A kérdező meg egy fasiszta bunkó, ez a kulcsszavakból is látszik
2023. dec. 14. 14:28
 24/29 anonim ***** válasza:
21 voltam
2023. dec. 14. 14:28
 25/29 gago77 ***** válasza:
#23 Szerintem meg nem vagy gondolatolvasó! :D
2023. dec. 14. 14:32
 26/29 A kérdező kommentje:

Tehát ha egy zsidó származású embert zsidónak nevezem akkor fasiszta vagyok.

És ha egy magyar származású embert magyarnak nevezem, attól is fasiszta vagyok?

Vagy egy németet németnek, egy oroszt orosznak vagy egy amerikait amerikainak? Attól is?

Tudsz te logikusan gondolkozni?

2023. dec. 14. 15:23
 27/29 gago77 ***** válasza:
0%
Áh hagyd, ez egy ballibernyálas bunkó: nekik ez a mantrájuk, hogy mindenki (is) fasiszta, aki nem libernyálas! :D
2023. dec. 14. 15:48
 28/29 anonim ***** válasza:
68%
Azért vagy fasiszta, mert a kérdéshez odaírtad hogy zsidó, meg Izrael és mivel pénzszerzés kapcsán kérdezel, ez egyértelműen antiszemitizmus. Mert feltételezed, hogy csak azért, mert zsidó, a pénz hajtja
2023. dec. 14. 15:52
 29/29 gago77 ***** válasza:
Zelensky egy rosszindulatú törpe!
2023. dec. 14. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!