Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért bántja mindenki Soros...

Miért bántja mindenki Soros Gyögyöt?

Figyelt kérdés
Most pl Elon Musk szállt bele, Magneto-hoz hasonlította.

2023. máj. 25. 09:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

A britek hülyék voltak és maguknak köszönhették. És valójában jót tett velük Soros.

https://www.youtube.com/watch?v=H26IfBPYKIs

2023. máj. 25. 15:45
 12/17 anonim ***** válasza:

😆

ki a halál ez a dörner csenge

komolyan ilyeneket nézel? nem tudtál volna valami ismert közgazdászt vagy elemzőt belinkelni?

2023. máj. 25. 17:13
 13/17 anonim ***** válasza:
34%

🤣

Ezt bírom. Azt sem tudod kicsoda, azt sem tudod miről szól a videó de azért fikázod.

Ez a csajszi konyhanyelven és egyszerűen mondja el azt amit "valami ismert közgazdász vagy elemző" agyonbonyolítva. Szóval az összes lepontozó is simán megérthetné ha venné a fáradságot és rászánna 10 percet az életéből.

2023. máj. 25. 18:32
 14/17 anonim ***** válasza:

van elég sok videó youtuben meg fb watchon aki elmondja a véleményét ami sztem legtöbbünket nem érdekli, a butábbja meg "elemzésnek" hiszi.

ezért gondolom hogy egy ismertebb szakértő/elemző akinek ez a munkája sokkal hitelesebb lenne meghallgatni.

amúgy hol fikáztam? rámutatnál? elmondtam hogy ismeretlen és nem érdekel.

2023. máj. 25. 19:02
 15/17 anonim ***** válasza:
46%
Attól függetlenül hogy mit mond a fidesz , Soros György tényleg háttérből irányító "gonosz"-nak mondható. Szerintem csak öregségére meghülyült. Emberfajtát nevezett el magáról, embercsempészettel foglalkozó NGO-kat támogat illetve hozott létre. Nem beszélve azokról a társadalom romboló csoportokról amik az USA-ban jelen vannak.
2023. máj. 26. 00:18
 16/17 A kérdező kommentje:
15. "Emberfajtát nevezett el magáról" ezt tudnád liknelni vagy mikor mondta ezt? Homo Sorosiensis? 😅🤡
2023. máj. 26. 01:35
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert zsidó.
2023. jún. 6. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!