Putyin minek köszönheti hogy ilyen jól tartja én vagyok a retteget orosz elnök státuszt?
Van fogalmad a diktatúra mibenlétéről? Mert az mindent megmagyaráz.
Kissé pongyolán, van egy apparátus, amelynek az a dolga, hogy kiiktassa a nemtetsző embereket. Ha kell, örökre. A többi meg fél.
Megint a saját agyatok szerint próbáltok okot találni és ezért nem is értitek meg.
Az orosz emberek ilyen vezetőt akarnak. Az oroszoknak Putyin vezetése alatt jelentősen javult az élete.
Természetesen a háttérben folyik sok piszkos dolog is, hiszen Putyin valaha KGB-s volt, onnan került az élre és nem finoman tett szert hatalomra sem. De ha az oroszoknak nem tetszene amit csinál akkor nem lenne most még mindig az ország vezetője.
"Az oroszoknak Putyin vezetése alatt jelentősen javult az élete."
Ja, foleg az utobbi evben
"én vagyok a retteget orosz elnök"
😅 az, mas nem is
A Nyugatnak, mert kell egy ellenségkép amivel lehet riogatni az embereket és igazolni lehet a katonai költéseket.
2021-ben Oroszország 66 milliárd dollárt költött hadserege(most talán 86,4-et költenek), a lesajnált EU-s országok összesen 257 milliárdot (majdnem négyszer annyit), USA 800 milliárdot (12-szer annyit). (Kína 293 milliárdot)
9.
És ideges az usa most miután szét b* tak az oroszok a több millió dolláros berendezést mehet a kukába a nagy fejlesztés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!