Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elfoglalták az oroszok Bahmuto...

Elfoglalták az oroszok Bahmutot, szóval akkor itt a vége a háborúnak, az oroszok nyertek?

Figyelt kérdés
2023. máj. 21. 18:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
26%

19.

Figyelj!

Mi lenne,ha a saját szavaiddal irnál meg egy választ?!

Mert ezt a propagandaszöveget már 50x hallottam,de semmi köze a valósághoz!

Ja!

Nincsenek saját gondolatok?!

2023. máj. 21. 19:38
 22/27 anonim ***** válasza:
47%

"soha, semmilyen ország nem fogja elismerni aminek súlya is van."

A Kínai Köztársaságot sem ismeri el senki akinek súlya van, a gyakorlatban mégis függetlenek és élvezik nagyhatalmak katonai és gazdasági támogatását. Szóval az, hogy hivatalosan elsimerik-e vagy sem, teljesen mindegy. A krímet sem ismeri el senki orosznak, a gyakorlatban mégis orosz terület.

A Nemzetközi büntetőbíróságot sem ismeri el sem a legnagyobb katonai és gazdasági nagyhatalom, sem alegnagyobb területű nukleáris hatalom, sem a világ legnépesebb országa. Tehát a "nagyok" közül mindenki magasról tesz a szervezetre, mégis nemzetközi szerepe van. Tehát önmagában az, hogy valaki hivatalosan elismer-e valamit, a gyakorlatban nem sokat számít.

2023. máj. 21. 19:45
 23/27 anonim ***** válasza:
45%

19!

Ostobaságokat főleg te irtál a 19.-ben.

3 napos villámháborúra készültek volna az oroszok 150 ezer katonával?

Lélektani hadviselésre készültek csak nem jött be úgy mint a Grúzoknál.

2023. máj. 21. 20:13
 24/27 anonim ***** válasza:
#21&23: Ostoba vagy sajnos és a legalapvetőbb logikai összefüggések is gondot okoznak, mert azt akarod hinni amit az orosz propaganda a szádba ad. De hát nincs ezen mit csodálkozni, vélhetően egy orosz katona a nagyapád.
2023. máj. 21. 22:30
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem még nincs vége.
2023. máj. 21. 22:56
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Én ugy tudom az oroszok be vanak keritve a városba és most felmorzsolják őkett.Azért nyomultak elöre mert légi támogatásban reménykednek meg hogy, vissza vonulhatnak.
2023. máj. 21. 23:12
 27/27 anonim ***** válasza:
32%

26.

Mi van, nem tudsz aludni?!?

2023. máj. 21. 23:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!