Elfoglalták az oroszok Bahmutot, szóval akkor itt a vége a háborúnak, az oroszok nyertek?
10
Utólag bármit irhatsz, a lényeg, hogy hazudj!
Nem te irtad azt is, hogy Prigozsin a városközpontig jutott?
Mert akkor egy fizetett hazudozó bérkommentelő vagy.
Nem, nem én írtam. Ez most közel volt, majdnem sikerült okosat írnod. Majdnem. Majd legközelebb. Bár jobban belegondolva legközelebb is ugyanilyan ostoba leszel.
Mekkora égés? Szerintem sokkal kisebb mint az, hogy a "világ második legerősebb hadserege" nem bír el egy nálánál kisebb, szegényebb országgal és egy három naposra tervezett villámháborúval szenved más másfél éve, miközben vagy ötven évvel lőtte vissza magát a történelemben és két hónap alatt elérték az éves teljes hiánycélt. Szépen lassan Kína is kihátrál mögülük, a fejlett világtól ötven évnyire, miközben egyetlen egy stratégiai célt sem sikerült megvalósítaniuk, mert a finnek csatlakozásával a NATO tagországok határai közelebb kerültek Oroszországhoz, sőt, van rá egy fogadásom, hogy amint vége ennek a történetnek, Ukrajnát is fel fogják venni, rövidúton és tömni fogják pénzzel és fegyverrel, hogy újjáépítsék és még egyszer ne ismétlődhessen meg amit Oroszország most csinál. Ott él majd rengeteg orosz ajkú, de magát ukránnak valló és az oroszokat zsigerből gyűlölő ember a határaik mentén, miközben a megszerzett területek elképesztően le fognak szakadni minden értelemben az ország többi részétől (lásd Észak-Korea vs. Dél-Korea, elég jól látszik, hogy mit nyer az aki a nyugattal van és mennyire beszopja az aki nem, de láttuk ezt a megosztott Németországnál is). Ezt nevezed Te megnyert háborúnak? Mert ha igen akkor butább vagy mint gondoltam az eddigi hülyeségeid alapján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!