Svédországban miért szaporodott meg ennyire a terrortámadások száma?
Végigolvastam 2-szer is, sehol nem beszél terrortámadásokról, a 64-es szám meg pláne nem szerepel sehol.
A PDF-ek hibásak egyébként.
Szóval maradjunk szépen a valós adatoknál: [link]
Én nem igazán értelek, a link amit küldtél a svéd rendőrség bűnügyi statisztikája. Nem terrorizmusról van szó, hanem lőfegyveres és robbantásos bűncselekmények statisztikáiról. Hol találtad a 64-et?
Én kb ilyen statisztikákat találok:
Sprängningar 2023 detonationer: 64
(Robbantások száma 2023-ban)
Továbbra sem értem:
1: nem terrorcselekményekről van szó, hanem robbantásokról. A robbantás nem feltétlenül terrortámadás (lehet szervezett bűnözés), és a terrortámadás nem feltétlenül robbantás (mostanában lövöldözős, késelős sztorik a "divatosak").
2: a pdf statisztikák nem csak a megtörtén robbantásokat, hanem a kísérleteket, lefülelt előkészületeket is tartalmazza, vagy legalábbis azokat is. Szóval minden olyan eset, amikor mondjuk a titkosszolgálat elkapott valakit, aki robbantást tervezett.
3: továbbra sem tudom, hogy a 64-es szám honnan jön, mert sem a pdf-ben nem találom, sem az oldalon keresve nincs találat a "64"-re.
A menekültekkel együtt sajnos az iszlám nevével visszaélő terroristák is megpróbálnak beszivárogni Európába. Az európai titkosszolgálatok feladata ezek kiszűrése, kémekkel, operatív megfigyeléssel, jogállami keretek kötzött (tehát a bevándorlót nem tekintjük automatikusan terroristának, csak ha okot ad rá, bírói engedély alapján megfigyelik)
De a menekülteket én liberálisként beengedném
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!