Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukrajnát júliusban beveszik a...

Ukrajnát júliusban beveszik a NATO ba ? Vagy ez csak Zelenszky lazalma ?

Figyelt kérdés

2023. máj. 15. 14:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Az ukránokat nem veszik fel sehova. Ne kötekedj, irány a Baloga-klán.

Érezd jól magad.

Sajnos a légzés nem intelligencia függő, különben elég sok probléma (ád) megoldódna.

Nincs rá időm, hogy kiokosítsalak. Reménytelen.

2023. máj. 16. 14:33
 32/35 anonim ***** válasza:
Az "Ukrajna megtámadja Magyarországot" pánikkeltés egyenértékű a "NATO megtámadja Oroszországot" narratíva aljas mocskával.
2023. máj. 16. 17:28
 33/35 anonim ***** válasza:

Én 3600 eurót keresek, 14x 1évben. Úgy, hogy 4 napot dolgozom egy héten és abból átlagban 2 napot otthonról, 2 napont az irodában.

Feleségemnek olyan a munkája, hogy heti 3 napon dolgozik és akkor 5-6 órát, 3000 eurót keres.

Ultra modern az egészségügy itt.

Alig kell várni, tiszta, modern.

Ha megszűnne a munka akkor 4x annyi ideig kapjuk a munkanélkülit mint Magyarországon.

Nekem volt, hogy elköltözött az előző cég és én nem mentem, így munkanélküli lettem.

8 hónapig kaptam forintban kb. 1.2 milliót havonta, úgy, hogy nem csináltam semmit, pihentem, uszodába jártam stb. Ez itt mindenkinek jár.

2023. dec. 24. 00:02
 34/35 anonim ***** válasza:
#33: hol? Ukrajnában?
2023. dec. 24. 08:36
 35/35 A kérdező kommentje:

Szerintem 33# Svédországrol beszél ott van ilyen jó szociális rendszer .

Bár azt nem értik meg ember és ember között igenis van különbség egy német vagy svéd nem fogja ezt kihasznalni.ott nincs bűnözés a helyi őshonos népek között és mindenki szorgalmas.

Viszont egy arab ezzel durván visszael.

És mi keleti népek is szeretünk ügyeskedni.persze mi és az ukránok nem vagyunk erőszakosak de trukozni rafinaltkodni nagyon is szeretünk.

Szóval almodhatunk mi itt a svéd vagy az osztrák rendszerol ez itt nem működne hosszútávon.

2023. dec. 24. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!