Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Nyugat mikor érti meg hogy...

A Nyugat mikor érti meg hogy a törökök Erdogant szeretnék továbbra is elnöknek?

Figyelt kérdés
A nyugati média folyamatosan arról cikkezett hogy Erdogan veszíteni fog, mégis megnyerte a választást. A törökök egyértelműen kijelentették hogy nem kérnek nyugati bábkormányt.

2023. máj. 15. 09:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
74%
Nektek minden kormány nyugati bábkormány, amelyik nem hadakozik folyton valakivel. De persze legyen béke. Röhejesek vagytok.
2023. máj. 15. 10:04
 12/33 anonim ***** válasza:
83%

Ráadásúl lassan gyerek sem lesz, mert nem születik, igy az lmbtqp-től tuti meg vannak mentve, de, ha mégis lenne gyerek, a kormány gondoskodik róla, hogy még tanárt se lásson az a gyerek...

nincs gyámügy, nincs családügy, nincs rendes foglalkoztatása a gyerekeknek, a gyermekotthonoban egyre dúrvább horrorstory-k vannak, a rendőrség nem tesz semmit, ha jön egy bejelentés és az anya hiába kiabál, hogy az apa zakkant, a két kislány bánta a kárát a rendszernek Aszódon.

És akkor az lghdtv a legnagyobb problémájuk

komolyan, aki ezt komolyan beveszi...

2023. máj. 15. 10:05
 13/33 anonim ***** válasza:
80%
11# sose gondoltam volna hogy 2023-ban magyarország fő szavazói laposföld hívők lesznek és lám itt tartunk.
2023. máj. 15. 10:06
 14/33 A kérdező kommentje:

"Amióta a magadfajta f4szkalapok összeesküvés elméleteket gyártanak azóta omladozik az ország és lassan még bulgáriánál is szarabbak leszünk."

Ki beszél itt Magyarországról te f4szkalap? Mondtam én hogy fideszes vagyok?

"Nem mindenki olyan tuskó proli mint te, hogy disznószarban akar fetrengeni miközben folyamatosan csökken a reálbére, egyes emberek haladni és fejlődni szeretnének."

Törökországban pont hogy Erdogan alatt nőtt a legtöbbet az életszínvonal te balf@sz.

2023. máj. 15. 10:09
 15/33 anonim ***** válasza:
86%
14# Igen, nyilván 80%-os infláció mellett az életszínvonal az egekben van. Főleg miután a földrengési alapból is kilopták a pénzt ezért nincs pénzük újraépíteni a fél országot.
2023. máj. 15. 10:20
 16/33 A kérdező kommentje:
Erdogan már 20 éve hatalmon van te gyökér. Ezalatt többszörésére nőtt az életszínvonal. Az infláció jelenleg mindenhol probléma. Előtte pont a kihívó ellenzéki párt, a CHP volt hatalmon és konkrétan éheztek az emberek az országban.
2023. máj. 15. 10:34
 17/33 anonim ***** válasza:
82%
#16: Mutass már nekem még egy országot, ahol az infláció olyan szinten van, mint a török? Vagy akár csak a magyar.
2023. máj. 15. 10:41
 18/33 A kérdező kommentje:
És akkor mi van ha magas az infláció? Mindenhol magas most. Ez egy tényező a sok közül. Ezen kívül még van egy rakás dolog amit az emberek figyelembe vesznek választáskor. Erdogan esetében másba nem tudnak belekötni csak az inflációba. Ami egyébként azért magas mert a Nyugat kivonta a pénzt az országból hogy Erdogan elbukja a választást, de nem jött össze.
2023. máj. 15. 10:49
 19/33 anonim ***** válasza:
75%

Nem, nem mindenhol magas. Sőt, valahol már csak férfi az infláció, mert nem is nő.

Ellenben nálunk még nem férfi.

2023. máj. 15. 10:56
 20/33 A kérdező kommentje:
Értelmes válasz. Ügyes vagy.
2023. máj. 15. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!