Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mennyi az esélye, hogy Ukrajna...

Mennyi az esélye, hogy Ukrajna megtámadja Magyarországot?

Figyelt kérdés
Nyilván nem most rögtön, de pár éven belül.
2023. máj. 14. 18:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%
NATO-tagok vagyunk, Ukrajna meg egy oroszokkal való csetepaté után pedig kétlem, hogy az amerikaiakkal akarna megküzdeni...
2023. máj. 14. 18:54
 12/22 anonim ***** válasza:
57%
A NER klientúra ellen lehetnek szürke zónás műveletek, de nem fognak nyílt háborút indítani, az nagyon lerombolná az ukrán imidzset, ha az oroszok utáni balhét követően ők lennének az agresszorok.
2023. máj. 14. 18:57
 13/22 anonim ***** válasza:
60%

12.

Idiota csakus te lehetsz!

Utána kéne nézned a történelemnek kiket rohant le Törökország de nem menne neked( ciprus)

2023. máj. 14. 19:01
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy ha a kiszivárgott hírszerzési dokumentumokat elhisszük, akkor való igaz, hogy Zelenszkij egy vérszomjas vezető a színfalak mögött (ami mondjuk háborúban annyira nem meglepő), viszont az is látszik, hogy az amerikaiak rövid pórázon tartják, még Oroszországot sem nagyon engedik nekik megtámadni, nem hogy egy NATO tagállamot. Szóval ebből a szempontból aligha van félnivalónk. Garantálom, hogy amint béke lesz, akár egy ukrán győzelem után is, az amerikaiak eltávolítják a hatalomból ezt az embert.
2023. máj. 14. 19:02
 15/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Lehet, hogy pont ennek ágyaznak meg ezzel. Nekik sem érdekük egy teljesen elszabadult hajóágyú.
2023. máj. 14. 19:06
 16/22 anonim ***** válasza:
94%
Egyelőre szerintem is csekély. Azért az infrastruktúrájuk is le van roggyanva, rom az ország egy hányada, egyebek.
2023. máj. 14. 19:32
 17/22 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem ez egyedül a háború kimenetélétől függ! Ha az ukránok jól jönnek ki a háborúból, ha nyernek, akkor nekünk annyi. Persze nem egyből, ahogy te is mondod, néhány év. Amíg rendbe szedik magukat. Fegyver van, harctéri tapasztalat van, harcedzett kegyetlen katona bőven van náluk. Itt, nekünk mi van? Iroda katonák, covid katonák, 0 harctéri éles tapasztalat,korlátozott mennyiségű fegyver, kevés pénz, és 0 várható támogatás külföldről.

Az ukránokban van egy zsigeri gyűlölet a kisebbségeik, főleg a magyarság ellen, ezért simán elképzelhető, hogy ha összeszedik magukat a háború után, ellenünk fordulnak a vélt sérelmeik miatt. Ennek szerintem 70% esélye legalább van.

Bár, ha a ruszkik szét b@sszák őket teljesen.........

2023. máj. 14. 19:55
 18/22 A kérdező kommentje:
Szerintem ahhoz már túlságosan is nyugaton vagyunk, hogy hagyjanak minket lerohanni. Mi lenne a garancia, hogy itt megállnak? Mellettünk már Ausztria van..
2023. máj. 14. 20:04
 19/22 anonim ***** válasza:
20. Buza vagy hogy szivezed?
2023. máj. 14. 20:42
 20/22 anonim ***** válasza:
0%.
2023. máj. 14. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!