Titeket érdekel a török választás?!
Akit igen, majd itt követheti az állást, úgy tudom Közép-Európai idő szerint 4.-kor zár
Találtam egy újabb linket itt átláthatóbb, meg ez a török “királyi” tv
“ Engem nagyon.
Itt lenne az ideje Erdogan bukásának.”
Hát igen…😉
16:
359:241.
Alakul ez. Itt is először a vidéki körzetekből jönnek be a szavazatok. De a nagyvárosokban Erdogan kevésbé népszerű, hogy úgy mondjam.
Kérdés, hogy a nagyvárosok mennyire megosztottak, és hogy a törököknél a népesség mekkora hányada lakik a nagyobb városokban.
Amúgy én meglepődnék, ha nem Erdogan győzne. Ahhoz ő túlságosan ragaszkodik a hatalomhoz, mintsem engedjen egy teljesen tiszta választást. Tuti hogy ott is mennek a közpénzen buszoztatások, meg mindenféle kis trükkök, amik erre vagy arra kanyarítják az eredményt.
A különbség ott is az, hogy Erdogan kvázi a teljes államkasszához hozzáfér, míg az ellenfeleinek ennél lényegesen korlátozottabb források állnak rendelkezésükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!