Washington Post: Zelenszkij fel akarta robbantani a Barátság kőolajvezetéket, hogy tönkre tegye Magyarország iparát. Na ehhez mit szólsz?
2023. máj. 14. 12:44
21/70 anonim válasza:
21, nem tudom, jobban ártana-e. Lehet, hogy így maguk az ukránok sem kapnának olajat, akkor valóban. Úgy meg nem csak mi nem, de a csehek, szlovákok sem, vagy kevesebbet. Talán tudnánk pótolni, nagyon drágán, de sok cég tönkremenne, infláció lenne. Viszont nagyon kiszúrnának velünk, és önmagában ezért megérhetné nekik, hiszen gonoszak. Amit tőlünk kapnak, az szerintem nem lehet nagy összeg, csak tranzitdíj. Az északi áramlatot is felrobbantották, és más vezetékeket is fel akartak.
22/70 anonim válasza:
Origo mi?
Ez már a ti mediátok nyugatról
Zelensky, in private, plots bold attacks inside Russia, leak shows
Zelenszkij, magánéletben, merész támadásokat tervez Oroszországon belül, kiszivárogtatott műsorok
23/70 anonim válasza:
"Na mégis ki áll a jó oldalon ezek után"
Még mindig az, aki valóban tönkretette. A jobboldal kis kedvencei.
24/70 anonim válasza:
Ha a washington post írt erről akkor miért kamuoldalakat linkelsz?
26/70 anonim válasza:
Nem hülye az ukrán elnök a mai napig az a vezeték hatalmas pénzt hoz Ukrajnának amúgy meg ha akarná simán megtehetné hiszen Ukrajnán keresztül megy, inkább a Felcsuti kolostor malacnak kellene hálásnak lennie hogy eddig nem tette meg.
27/70 anonim válasza:
28/70 anonim válasza:
Hiába a hergelés, nem robbantotta fel és nem is fogja.
Az, hogy elkeseredésében, dühében mit mond az más dolog.
30/70 anonim válasza:
Ezzel nem tudom mit akarsz mondani de nem kell kifejtened.
Feltételezem: nem élvezi a kialakult helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!