Ha Donald Trump lenne az USA elnöke, mit tenne Ukrajnai háborúval kapcsolatban? mit tett volna Trump? Az ő idejében miért nem támadta meg Oroszország Ukrajnát?
Azt te is érzed, trump egy idióta barom.
Lépjünk tovább.
Én úgy tudom számos politikai elemzőtől, hogy Putin nem Trump elnökségiségétől "tartott", hanem sokkal inkább Angela Merkeltől és általa vezette Németország tarotta vissza Putint.
Érdekes, hogy bármikor támadhatott volna Oroszország, hisz Ukrajna 2014 óta vagy 600x kérte felvételét a NATO-hoz, tehát ez a 2022-es orosz indok hülyeség...
Angela Merkel 2021 dec 8-ig volt kancellár és az is tény, hogy ahogy Olaf Scholz lépett a helyébe, Németország elveszítette domináns szerepét/helyét a nemzetközi politikában, pl. a Franciaország élén Emmanuel Macron átvette Agela Merkel szerepét, még ha nem is olyan dominanciával és sikerrel.
Én inkább Angela Merkel hiányának tudom be Putin bátorságát és támadó hajlandóságát, mint Trumpnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!