Miért tömte hazugságokkal a fejünket a nyugati média az ukrán háborúval kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy az oroszok nagyon el fogják gyepálni az ukrán hadsereget, de a szankciók tönkreteszik őket. Azt mondták, Oroszország nem fog megállni Ukrajnánál. De azt nem mondták, hogy nálunk is bazi nagy válság és infláció lesz a háború miatt. Átvertek minket.2022. nov. 22. 19:58
1/6 anonim válasza:
Érzelemmotivált progresszív széplelkűeknek sok extráik vannak, többek között ez is.
Szerintük más az, aki hazudozik.
szeretnivaló társaság, na.
2/6 anonim válasza:
1.
Lassan törlik a profilod majd:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ.
4/6 anonim válasza:
Mert ugyanaz a tulajdonosa a nyugati médiának és az "ukrán" kormánynak.
5/6 anonim válasza:
2# na hol a szólásszabadság ki köcsög ? Úgy pofáztok róla csak épp szerintetek addig terjed amíg ugyan azon a véleményen van mindenki és ez a vélemény az USA véleménye kell legyen. Bohóc 🤡🤡
6/6 MDaniel98 válasza:
Én is úgy gondolom, hogy ez elsősorban vágyvezérelt volt, de akár össze is jöhetett volna. Sokan azt mondták, hogy az ukránok 1 hetet nem bírnak ki, én ennél optimistább voltam, de szerintem arra senki nem számított, hogy ez a háború akár évekig is elhúzódhat, most pedig nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!