Hol található az a hir, hogy NATO hirszerzési bunkert bombáztak az oroszok Kijev mellett Kindzsal rakétákkal?
Én a hirstartot szoktam figyelni és ott nem láttam ilyen hirt.
De Nógrády György tanár úr megerősitette, hogy volt ilyen csak a média elhallgatta.
Figyu megy a hülyités ezerrel meg persze megértem, hogy valaki szivből bekajálja az ilyen linkeket.
Ez a hir megjelent ukrán oldalon, orosz oldalon, görög katonai portálon aminek a forrása amerikai hirszerzés volt, valamint az USÁ-ban. Egyedül a fősodratú média nem hozta le mert nekik ki van adva, hogy mit tehetnek ki hirekbe és mit nem.
16:
Milyen ukrán oldalon jelent meg? Tedd már ide a linket, ha már kibànyásztad kérlek.
“Görög katonai portál” alatt mit értesz? Ugye nem a Pronews-t?
Bár Magyarországon ma a Kreml által propagált értelmezés a mainstream, gondolom h te a “fősodratú” alatt nem ezt érted, hanem az olyanokat mint a Newsweek pl.
Nos, ők is irtak erről és arra jutottak, hogy minimum kétséges a sztori.
Bár gondolom te akkor lennél elégedett, ha mindenki kritika nélkül venné át pár oroszpárti telegramcsatorna értesülését:)
Figyu!
Tényleg nehéz bizonyitani valamit ha a média hazudik.
A tanár úr megmondta, hogy a német tv is közőlte. Innentől kezdve szerintem mindenki érzelmi alapon hiszi el. Ha nem akarod ne hidd el senkit se izgat. Engem biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!