Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Minek köszönhetőek a hatalmas...

Minek köszönhetőek a hatalmas orosz veszteségek Bahmutnál?

Figyelt kérdés

Rossz volt a stratégiájuk? Mindemellett még mindig nincs teljesen orosz kézen a város.

[link]

2023. máj. 2. 10:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9, #10: Nem, én nem hiszem ezt, mert ellentétben veled, nem vagyok elfogult.
2023. jún. 2. 09:19
 12/16 anonim ***** válasza:
39%

Mégis minek köszönhető?

Városi harc.Minden épületet külön meg kell tisztítani.

A védőknek könnyebb mint, aki támad.

Mondjuk 100 le lett már írva,elmondva ez sok helyen,tehát nem is értem ,hogy mit értetlenkedsz.Azt azert tegyük hozzá hogy az ukrán vedők se enyhe veszteségekel vesztették el a várost!!

2023. jún. 2. 12:54
 13/16 A kérdező kommentje:

#12: Egyik másik városi harcnál se voltak ekkora veszteségek.

Mit értek el egyáltalán vele? Elfoglaltak egy romhalmazt, meghalt több tízezer katona, továbbhaladni pedig kérdéses, hogy tudnak-e majd. Szerintem orosz szempontból értelmesebb lett volna megerősíteni azoknak a területeknek a védelmét, amiket már elfoglaltak.

2023. jún. 2. 13:11
 14/16 anonim ***** válasza:

13#

Ezt ugyanúgy el lehet mondani az ukránokról.Mit értek el vele hogy beálldoztak a semmiért több tizezer embert,hisz a vezérkari főnök is azt javasolta,hogy az embereket tartalékolni kéne ,és hátrébb egy védhetőbb pozicióból lehetne védekezni ,majd tamadni,amikor eljön az ideje.De zelenski azt mondta hogy mindenáron meg kell védeni a romhalmazt.

Először azt hittük azért hogy időt nyerjen a támadashoz.Addig felkeszüljenek.De nem,mert semmiféle nagy támadás nem indult a mái napig sem!Sőt kijelentették h tkpen ez a támadás már folyik.Immitt amott.

2023. jún. 2. 13:22
 15/16 A kérdező kommentje:

#14: Annyi értelme éppenséggel lehetett, hogy legyengítsék az orosz csapatokat annyira, hogy ne legyen erejük további támadásokat indítani és előre nyomulni.

Ami az ukránok támadását illeti, szerintem nem érdemes azzal foglalkozni, hogy mit mondanak ezzel kapcsolatban a médiában. Ha lesz is támadás, annak időpontját szerintem nem fogják előre bejelenteni, hanem meglepetésszerű lesz. De az sem biztos, hogy lesz, majd meglátjuk.

2023. jún. 2. 16:41
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 Szerintem lesz ellentàmadàs. Külömben, nem hoztàk volna újra lètre, az Azov egysèget. Elvileg ők nem kaphatnak nyugati fegyvereket.
2023. jún. 2. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!