Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan lehetne korlátozni az...

Hogyan lehetne korlátozni az idegen kultúrákból való bevándorlók özönlését Európába?

Figyelt kérdés
Gondolok itt főleg az arabokra és feketékre... már elég sokan vannak Nyugat-Európában... szerintem már nem kellene több!
2010. okt. 9. 17:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%
Himusz szavalasbol nem lesz nyugdijjad, nem tudom ez mivel tenne jobban tonkre a tarsadalmat mint a szelsoseges eszmek, mert mecset epitesnek meg nem volt halalos aldozata, breiviknek es tarsainak meg boven, mindenhol probalkoznak, a fidesz is eleg nagy osszeget aldozott a nyaron a parvalaszto programra, eredmenyt megis alig van, vagy ha mondanal valami otletet kivancsi lennek ra......
2014. jan. 24. 22:06
 32/35 anonim ***** válasza:
74%

„Himusz szavalasbol nem lesz nyugdijjad”

De jót mondtál...

2014. jan. 25. 21:23
 33/35 anonim válasza:
ha te lennél fekete vagy arab mit tennél? ez komolyabb téma annál mint az hogy ki hova vándorol...szerintem.
2014. febr. 7. 15:42
 34/35 anonim ***** válasza:

Tudomásul kell venni mindenhol,hogy le kell zárni a munkaerőpiacokat.Mindenhol.

Mindenki dolgozzon otthon.Ez az első,és legfontosabb lépés.

Akkor megszűnik az emigráció.A politikai menedékjog az megmaradhat,de a gazdasági az nem.Oldja meg minden kormány ezt is. Orbán is,mert nálunk is nagy gond ez.

2014. febr. 7. 17:26
 35/35 anonim ***** válasza:
Könnyű úgy a számokkal dobálózni,hogy 400 ezer ember nincs itthon,és nagyon sokan vidéken kötelező-közmunkán vannak.Ha ezeket levesszük,akkor semmivel nem jobb a helyzet,mint korábban a szoci-rendszerben.
2014. febr. 7. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!