Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan lehetne korlátozni az...

Hogyan lehetne korlátozni az idegen kultúrákból való bevándorlók özönlését Európába?

Figyelt kérdés
Gondolok itt főleg az arabokra és feketékre... már elég sokan vannak Nyugat-Európában... szerintem már nem kellene több!
2010. okt. 9. 17:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Feltételhez szabnám, mielőtt belépnek Európába, le kell vágni a töküket. Ezzel biztosan megelőzhető hogy elszaporodjanak.
2010. nov. 10. 21:00
 12/35 anonim ***** válasza:
52%

Bevándorlás....hát igen, az Afrikai gyarmatok átka. Ez elsősorban Franciaországot és Angliát fenyegeti, nekik voltak jelentős és nagy gyarmataik Afrikában, az ott élők nyelve meg vagy az angol vagy a francia így könnyű dolguk van.

A bevándorlás már más kérdés. amíg betartják a szabályokat és normálisan élnek (értem ezen : nem gettóba, nem telepeken) addig semmi gond sincs velük.

A betelepülő muszlimok már más kérdés. Nehogy azt hidd hogy ők el akarják iszlámosítani Európát....volt egyszer egy kutatás melynek az lett az eredménye h évente vagy 2-szer többen térnek át muszlim vallásról keresztényre mint keresztényről muszlimra. Ez az igazság, csak ezt a média nem mutatja, mert nem túl érdekes, és ugrana egy rakat néző/olvasó........

korlátozni korlátozzák....szerinted miért nem akarják (főleg Franciaország és Németország) beengedni az EU-ba Törökországot? Mert elárasztanák pl Németországot a Török vendégmunkások.

ha meg valaki illegálisan bevándorol és kiderül, kitoloncolják.

2010. nov. 11. 14:38
 13/35 anonim ***** válasza:

„vagy 2-szer többen térnek át muszlim vallásról keresztényre mint keresztényről muszlimra”

Szerintem ez semmit nem jelent.

2010. nov. 11. 15:11
 14/35 anonim ***** válasza:
Baracsi Attila.:Nekem alapvetően nincs semmi különösebb bajom a külföldiekkel,de annak már én sem örülnék,ha minden harmadik fiúgyereknek Mohameddel kezdődne a neve,s a nőket itt is csadorban merhetnénk csak kiengedni az utcára,mert itt is elszabadulna a muszlim világ ostobasága.
2010. nov. 11. 17:02
 15/35 anonim ***** válasza:
69%

"Szerintem ez semmit nem jelent"

Már miért ne jelentene? Tudtommal az iszlámot csak úgy lehet terjeszteni ha rengetegen áttérnek rá. Könyörgök, keresztény muszlim NINCS...-.-"

Amúgy ha már az iszlámnál tartunk, akkor a bevándorló muzulmán vallásukkal sem lenne semmi baj ha az iszlám vallás olyan lenne mint pl Boszniában vagy Albániában : magán ügy, van aki vallásos, van aki nem. A kereszténység ilyen.

Az iszlámmal sem lenne semmi probléma ha ilyen lenne. A szélsőséges ágát pedig kevesen követik, nézz meg egy iszlám ágai térképet....

2010. nov. 11. 18:51
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
A herélés az jó ötlet, de a távcsöves puska is segíthet, a jobbakba csak felrobbantható RFID chipeket raknék! Ha rajtam múlna, biolgiai fegyvert lehetne bevetni, ami DNS-lánc kódolt, terméketlenséggel fertőzve a kárpát medencében élő nem magyarokat!
2011. máj. 3. 15:11
 17/35 anonim ***** válasza:
35%
Első sorban ki kell lépni az EU-ból, vízumkötelezettséget kellene bevezetni, és a határőrséget ellátni hőkamerákkal.
2012. okt. 12. 19:37
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Szigorú bevándorlási törvények kellenek,csak azt beengedni aki megtanulja a nyelvet,tiszteli a befogadó ország kultúráját,rendesen dolgozik stb.

Ezt már a legtöbb európai országban így csinálják.

Viszont szerintem még azt is kéne,hogy azokat a bevándorlókat akik nem hajlandóak integrálódni hanem csak segélyből élnek vagy bűnöznek,haza kéne küldeni.

2012. okt. 12. 20:40
 19/35 anonim ***** válasza:
7%
erős nemezetszocilasta országok felépítésvel. Jobbik.
2013. jún. 27. 11:36
 20/35 anonim ***** válasza:
49%

Úgy hogy minden európai fehér család 5-8 gyereket vállalna, függetlenül attól, hogy el tudja-e őket tartani és 30-60 év múlva a sok fehér embertől nem férne már be semennyi fekete, arab vagy egyéb nem kívánatos személy.

Ha a cigányaink meg tudják ezt csinálni, akkor a fehérek is meg tudják.

Jegyezzétek meg : minden ellenséget a saját fegyverével lehet legyőzni.

2013. jún. 27. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!