Hogyan lehetne korlátozni az idegen kultúrákból való bevándorlók özönlését Európába?
Bevándorlás....hát igen, az Afrikai gyarmatok átka. Ez elsősorban Franciaországot és Angliát fenyegeti, nekik voltak jelentős és nagy gyarmataik Afrikában, az ott élők nyelve meg vagy az angol vagy a francia így könnyű dolguk van.
A bevándorlás már más kérdés. amíg betartják a szabályokat és normálisan élnek (értem ezen : nem gettóba, nem telepeken) addig semmi gond sincs velük.
A betelepülő muszlimok már más kérdés. Nehogy azt hidd hogy ők el akarják iszlámosítani Európát....volt egyszer egy kutatás melynek az lett az eredménye h évente vagy 2-szer többen térnek át muszlim vallásról keresztényre mint keresztényről muszlimra. Ez az igazság, csak ezt a média nem mutatja, mert nem túl érdekes, és ugrana egy rakat néző/olvasó........
korlátozni korlátozzák....szerinted miért nem akarják (főleg Franciaország és Németország) beengedni az EU-ba Törökországot? Mert elárasztanák pl Németországot a Török vendégmunkások.
ha meg valaki illegálisan bevándorol és kiderül, kitoloncolják.
„vagy 2-szer többen térnek át muszlim vallásról keresztényre mint keresztényről muszlimra”
Szerintem ez semmit nem jelent.
"Szerintem ez semmit nem jelent"
Már miért ne jelentene? Tudtommal az iszlámot csak úgy lehet terjeszteni ha rengetegen áttérnek rá. Könyörgök, keresztény muszlim NINCS...-.-"
Amúgy ha már az iszlámnál tartunk, akkor a bevándorló muzulmán vallásukkal sem lenne semmi baj ha az iszlám vallás olyan lenne mint pl Boszniában vagy Albániában : magán ügy, van aki vallásos, van aki nem. A kereszténység ilyen.
Az iszlámmal sem lenne semmi probléma ha ilyen lenne. A szélsőséges ágát pedig kevesen követik, nézz meg egy iszlám ágai térképet....
Szigorú bevándorlási törvények kellenek,csak azt beengedni aki megtanulja a nyelvet,tiszteli a befogadó ország kultúráját,rendesen dolgozik stb.
Ezt már a legtöbb európai országban így csinálják.
Viszont szerintem még azt is kéne,hogy azokat a bevándorlókat akik nem hajlandóak integrálódni hanem csak segélyből élnek vagy bűnöznek,haza kéne küldeni.
Úgy hogy minden európai fehér család 5-8 gyereket vállalna, függetlenül attól, hogy el tudja-e őket tartani és 30-60 év múlva a sok fehér embertől nem férne már be semennyi fekete, arab vagy egyéb nem kívánatos személy.
Ha a cigányaink meg tudják ezt csinálni, akkor a fehérek is meg tudják.
Jegyezzétek meg : minden ellenséget a saját fegyverével lehet legyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!