Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerinted lesz tartós béke...

Szerinted lesz tartós béke Ukrajna és Oroszország között 5 éven belül?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 29. 17:49
A kérdező szavazást indított:
Tipp, igen.
Tipp, nem.
Tippem sincs.
21 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
gyanús hogy 50 éven belül se.
2023. ápr. 29. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:
12%

Velem könnyű dolga lett volna Putyinnak:

1. Eleve nem robbant volna ki háború, mert

a) megőriztem volna a status quo-t, hogy hagyományos módon szkanderezünk és továbbra is politikai és kémjátszámákkal dől el, orosz-párti vagy nyugati párti az ukrán vezetés;

a1) a status quo megőrzése azt is jelenti, hogy nem robbantottam volna ki USA-ként a 2014-es tömeggyilkos ukrán puccsot, megbuktatva a törvényesen választott orosz-párti elnököt és lemészárolva egy csomó ártatlan embert;

a2) amikor az én emberem ül Ukrajna elnöki székében, nem tűrtem volna az ukrajnai oroszok elleni üldözéseket és tömeggyilkosságokat, valamint az amerikai ukrán kormány teljes körű védelmét és szervezését élvező ukrán nettó náci fasiszta hordák működését;

b) továbbá nem provokáltam volna Oroszországot háborúra azzal is, hogy Ukrajnát a NATO-ba lököm, és naponta tolom a propagandát, hogy márpedig Ukrajna a NATO tagja lesz.

Így nem robbant volna ki a háború.

Mindezeket azért tettem volna így, mert nem vagyok amerikai, tehát sokkal normálisabb, szociálisabb és jóindulatúbb vagyok egy Google-YouTube-féle nettó náci burzsuj bűnözőhöz képest, nincsen motivációm arra, hogy felfordulásokat és háborúkat okozzak, és mérhetetlenül többre becsülöm az embereket, nagyságrenddel civilizáltabb vagyok, mint az amerikai multinacionális nagytőkések és az általuk kiválasztott ámokfutó szociopata egomániás gyűlölködő fasiszta politikus csőcselék. Semmi közös nincs bennem és a Google-YouTube fasiszta és terrorista polikriminális népirtó despota vezetői között.

Velem most is könnyű dolga lenne Putyinnak: nem csak tűzszünet lenne, de békekötés is:

1. Átadnám a Putyin által Ukrajnából megszerzett területeket.

2. Leváltanám az amerikai militáns, nettó náci ukrán rezsimet, és a helyére Oroszországgal közösen kiválasztott rezsimet választanánk.

A továbbiakban - különböző felfrissített és újjászervezett garanciákkal - ismét visszaállítanánk a status quo-t, azaz Ukrajna orosz- vagy nyugati párti vezetéséért ismét maximum a meghatározott keretek között, politikai csatározások és műveletek mentén döntenénk, de most már sokkal nagyobb hangsúlyt helyezve arra, hogy az ún. "demokratikus parlamenti választásokat" a háttérben folyó, nem publikus tárgyalásokkal szerveznénk meg.

Akik most jönnek az óvodából és nem ismerik a világrendszert, és Ukrajnáról sem tudnak semmit azon kívül, amit az ATV bemond, tisztázni kell: Ukrajna sosem volt független és nem is lesz az. A világ egyik legnagyobb atomhatalma volt, amikor a rendszerváltás után az amerikai és az orosz elnök megbeszélték, hogy kiürítik Ukrajna atomarzenálját, az országot semleges területként garantálják, és az nem fog belépni sem a NATO-ba, sem az orosz központú katonai tömbbe.

2023. ápr. 30. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:
51%
Tartós biztosan nem. Ahhoz Putyinnak önként fel kellene adni revizionista terveit.
2023. ápr. 30. 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!