Miért van az ,hogy a Oroszországban a háború támogatottsága 70-80%os miközben az orosz hadseregbe nem akarnak jelentkezni?
2es, ha ez igaz, akkor:
ad1, miért nem győztek még?
ad2, miért mondják, hogy demográfiai bombát jelent az a mennyiségű ember, aki tavaly ősszel elhagyta az országot a kötelező sorozáskor?
Azért van ez, mert Oroszország diktatúra és az elnyomás gerjesztette félelem miatt nem lehet valós kutatást csinálni,az eredmény úgy is az hogy mindenki a cár atyuskát támogatja...
A valóságban jóval kevesebben támogatják, csak nem merik elmondani.
Ez olyan mint nálunk a CSOK. Elvileg az egy családsegítő program. Mégis csak azok támogatják (függetlenül hogy akarnak-e családot, van-e családjuk vagy nincs) akik ingatlan tulajdonosok (és nem akarnak több ingatlant venni pl gyerekeiknek), mert tudják hogy az csak az ingatlanárakat fogja növelni. Azok meg akik családot akarnak, a fiatalok meg pont ellenzik, pedig elvileg nekik szólna a "támogatás".
A sorkatonaság is az elve hasonló. Ha Jóska hadköteles és van egy szép menyasszonya, én meg egy 50 fölötti papó vagyok aki csak a mamit dughatja, akkor persze hogy menjen háborúzni Jóska és lehetőleg dögöljön is meg. Majd én megvigasztalom a menyasszonyát :)
a közvélemény kutatás egy megrendelt dolog, aminek az eredménye sejthető
főleg tőlünk keletebbre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!