Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A nyugati államok miért nem...

A nyugati államok miért nem védik a piacukat az olcsó ukrán gabonától?

Figyelt kérdés

Rajtunk mennek keresztül a szállítmányok, szerintem örülnek neki, meg az olcsó tojásnak, olajnak is, legalább visszafordul az infláció náluk.

Oké, hogy pár ezer magyar búzatermelő érdeke az, hogy jó piszok drága legyen az élelmiszer, de cirka kilencmillió magyaré meg az, hogy meg is tudja venni.

Itthon már kenyeret is csak kevesen vesznek, nem tudom, hogy hol tudják eladni a magyar termelők a búzájukat, a tavalyi is a nyakukon rohad, olyan drága, hogy a kutyának sem kell.

A kormánynak nem érdeke az infláció letörése, mert ha minden drága, több ÁFA folyik be, meg jövedelemadó, meg egyéb adónemek és lehet felettük diszponálni, de aki megfizeti, annak meg a zsebéből rabolják ki az átkozottak.

#mesterséges infláció #drága-olcsó, mi a jobb?
2023. ápr. 20. 04:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Ebből a beírásodból látszik, hogy fingod sincs a témáról! 😀
2023. ápr. 20. 07:52
 12/30 anonim ***** válasza:
54%
10es, az országon belül termelt búza is vámmentes, az mégsem olcsó.
2023. ápr. 20. 07:52
 13/30 anonim ***** válasza:
22%
12, nézz utána, én nem magyarázom el..miért.
2023. ápr. 20. 07:57
 14/30 anonim ***** válasza:
34%

13 utána néztem, de mindenhol csak azt látom, hogy a ner kezekben lévő mezőgazdaság túlárazva kartellezik és keresik degeszre magukat a vásárlókon :(

biztos velem van baj.

2023. ápr. 20. 07:59
 15/30 A kérdező kommentje:

Hogyne lenne!

Ezer Forintból 250 az áfa, kétezerből már ötszáz. háromezerből meg 750.

Valamiből be kell tömni a költségvetés elpocsékolt lyukait.

Erre jó az infláció. Kiéheztetik a népet. (de maguknak megszavazzák a sok milliós béremelést)

Az olaj esetén meg azért hajtanak az olcsóbbra, mert megkenik a a zsebüket.

Ezt mindenki tudja.

Én marha meg a Fideszre szavaztam, de utoljára tettem ezt a baromságot!

2023. ápr. 20. 08:00
 16/30 anonim ***** válasza:
47%
Mert Rotschildéknak fontosabb Oroszország meghódítása, mint a rabszolgáik élete.
2023. ápr. 20. 08:02
 17/30 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező!

Ennyire tuti vagy magaddal, miért kérdezel?

2023. ápr. 20. 08:02
 18/30 A kérdező kommentje:

Mondd meg, akkor miért nem védik a piacaikat akik tőlünk nyugatabbra vannak, ahová a tranzitszállítmányok mennek?

Meg ha nekik jó az ukrán búza, nekünk miért nem?

Örülnek, hogy nekünk nem kell, több marad nekik.

2023. ápr. 20. 08:10
 19/30 A kérdező kommentje:

Most kapcsolok, hogy hülyítettek végig.

Francokat érdekel engem a kerítés, az arab, meg a néger nem olyan ostoba, hogy itt maradjon a nyakunkon, átsuhan az országon, aztán a német meg dolgoztatja, vagy csinál vele, amit akar.

A homokosok meg miért ne nevelhetnének gyereket?

Normális ember úgysem adja nevelőkhöz a kölykét, legfeljebb a romák, de talán jobban jár vele mindenki, lehet, hogy nem tolvajt nevelnek belőle.

BZ lesz esetleg?

Bánom is én!

Amúgy meg felőlem házasodhatnak is! Mit érdekelnek engem a homárok?

GMO-s az ukrán gabona?

Hülyítsd a nénikédet!

Ezt már nem veszem be!

2023. ápr. 20. 08:24
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

1 "Sokkal olcsóbb otthon megsütni a kenyeret.nem kell hozzá semmi extra,és sokkal jobb is lesz a bl55 búzaliszt miatt."

Az otthon sütött kenyér ehetetlen, olyan mint a sütemény. Igen komoly elhízáshoz vezet

2023. ápr. 20. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!