Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha ki kéne vándorolnotok...

Ha ki kéne vándorolnotok Indiába vagy Kínába, melyiket választanátok és miért?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 18. 20:02
1 2
 11/13 Jeffrey Spender ***** válasza:
95%
* Irreális és indokolatlan elvárásokat akartam írni, nem reálist :D
2023. ápr. 19. 00:33
 12/13 anonim ***** válasza:
38%
Kína. Normális emberek lakják és a diktatúra erős rendőrséget kíván, így jó a közbiztonság. Pakisztánban éltem már, ami eléggé hasonlatos Indiához. Az alapján Indiába soha nenm élnék. Indiaiak akárhol éltem, többnyire lehúzták, átbaszták a többi embert. Kínai közösséggel elég szoros kapcsolatban voltam Indonéziában (a városban, ahol éltem, a kínaiak 30% át teszik ki a lakosságnak). Üzletben korrektek voltak (lakást, kocsit tőlük béreltem), de pár kivételtől eltekintve nem cimbiztek az európaiakkal. Nyilván más egy külföldi kínai közösség, mint a mainland Kína, de India az egy szar mocskos, lerobbant és veszélyes ország. Hja és mindék országban éltek barátaim. Peking OK volt, Sanghajt szerették, míg Indiát különösebben nem kedvelték. Egyik barátom mutoatott képeket és hozzáfűzte, hogy ezalapján lehet OK, de a szagokat a képek nem közvetítik. Konkrétan meztelenül sétálnak emberek Delhi egyes részein és az út közepére szarnak. Kínában ilyen nincs.
2023. máj. 15. 16:17
 13/13 anonim ***** válasza:
46%
10es, te észak koreától beszélsz,nem kínáról..😂 Ha kínában totális megfigyelés és diktatúra lenne, akkor szerinted kiengednék az országukból azt a sok kínai ügyeskedőt?Ott már kisebb a fegyelem mint nálunk a 80as évek végén, papíron még kommunista állam ugyan, de nagyon sok dolgon lazítottak, csak az egypárt rendszer utal mér a kommunizmusra, de valójában egy kapitalista ország.
2024. jan. 20. 23:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!