Miért van az ,hogy az orosz gazdaság alig érzi meg a szankciókat?
16
De konkrétan nálunk mi lett elrontva? Mert az nekem kevés, hogy "lopnak".
"a Ladákat már csak 1-2 színben tudják gyártani, mert légzsák és multimédia után festéket sem kap a gyár a szankciók miatt"
Mondta egy nyugalmazott angol tábornok miután az újságíró már az ötödik sört fizette neki hogy mondjon már valamit amivel címlapra lelet kerülni.
Nem hit kérdése. Az információt a carsweek.ru tette közzé, ami orosz oldal.
23
Hát ha csak annyit értek el, hogy az orosz autók csak fekete és fehér színben vannak, az aztán tökre visszaveti a háborút...
Nem az a lényeg, hanem az, hogy festék sincs. Légzsák sincs. Semmi nincs ami kellene egy 21. századi autóhoz.
De ez csak egy példa.
hú de kitoltak az orosszokkal hogy csak fehér ladát tudnak gyártani, ezt a kib***ást!
oké hogy évek múlva érzik meg, de addig európával mi lesz? csak pl földgáz téren. mert még idén állítólag a tározókban orosz gáz volt, ursula szerint 30 milliárd köbméter hiányozni fog, és ez csak a földgáz.
azért hogy nekik évek múlva rossz legyen feláldozzuk magunkat?
26
Oké, értem, példa. De szerintem nem Ladákkal lövik az ukránokat.
Európa köszöni jól van. A tározókat meg nem orosz gázzal töltötték fel, hanem megoldották a ruszkik nélül is, akik nem győzik elfáklyázni, hogy tönkre ne menjenek a kutak, mert a nyugati technika nélkül nemigen tudnának újakat fúrni.
29
Akkor miért sivalkodnak, hogy milyen sokba kerül az LNG?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!