Magyarország mégiscsak ennyivel fejlettebb, mint Szlovákia?
Gyakran hangzik el az a tényként kezelt állítás, hogy Magyarország nemhogy a visegrádi országokkal nincs egy ligában már, de Románia is lekörözi. Ehhez képest Szlovákiához képest elvileg sokkal jobban állunk, ugyanis ők az EU-s átlag 67%-át hozzák, míg mi a 77%-át:
A V4-ek közül Lengyelország épphogy csak fejlettebb a maga 79%-ával, egyedül Csehország mondható egyértelműen jobbnak a maga 91%-ával.
Budapest bulinegyed, thaiföldi nyaraló részleg, török tengerparti hotelek vs Közép-Borsod, Közép-Törökország, Indokínai-félsziget belső része...
A Kazantip fesztiválra is rengetegen jártak, mert baromi jó volt pedig aztán Ukrajna elég messze volt Hollandiától...
Az olcsón jó szolgáltatást kínáló helyek mindig látogatottak, akkor is ha adott országban a lakosság életszínvonala meg sem közelíti a turistacélpontok színvonalát. Ezt most komolyan magyarázni kell?
#15 de régen volt olcsóbb. Most már lassan drágább lesz itt bulizni. Talán a kvák olcsóbbak itt még mint máshol.
Szóval szerintem a többség megszokásból, nosztalgiából jön ide bulizni
Egyáltalán nem fejlettebb Magyarország Szlovákiánál.
Én Győriként Szlovákiába, Pozsonyba ingázok napi szinten a munka miatt.
A pozsonyi repülőtéren dolgozok
Van 13. és 14.havi fizetésem.
Arányában jóval jobban keresek,mint amennyit Győrben megkereshetnék,a bónuszokról nem is beszélve
És akkor arról még mindig nem beszéltem,hogy a fizetésemet euróban kapom meg.
Rendszeresen szlovákiában tankolom az autót és bevásárolni is ott szoktam, egy határ menti faluban.
Olcsóbb és még magyarul is üdvözölnek.
Amikor kisgyerek voltam, jártunk át még vásárolni oda. A határnál a buszon tömegesen kopogtat a busz ablakán: "csak 2 forintot tessék adni"
Meg lehet nézni, ki megy előre és ki hátra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!