Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Magyarország mégiscsak ennyive...

Magyarország mégiscsak ennyivel fejlettebb, mint Szlovákia?

Figyelt kérdés

Gyakran hangzik el az a tényként kezelt állítás, hogy Magyarország nemhogy a visegrádi országokkal nincs egy ligában már, de Románia is lekörözi. Ehhez képest Szlovákiához képest elvileg sokkal jobban állunk, ugyanis ők az EU-s átlag 67%-át hozzák, míg mi a 77%-át:

[link]

A V4-ek közül Lengyelország épphogy csak fejlettebb a maga 79%-ával, egyedül Csehország mondható egyértelműen jobbnak a maga 91%-ával.

2023. ápr. 7. 13:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

Budapest bulinegyed, thaiföldi nyaraló részleg, török tengerparti hotelek vs Közép-Borsod, Közép-Törökország, Indokínai-félsziget belső része...

A Kazantip fesztiválra is rengetegen jártak, mert baromi jó volt pedig aztán Ukrajna elég messze volt Hollandiától...

Az olcsón jó szolgáltatást kínáló helyek mindig látogatottak, akkor is ha adott országban a lakosság életszínvonala meg sem közelíti a turistacélpontok színvonalát. Ezt most komolyan magyarázni kell?

2023. ápr. 8. 12:02
 12/19 anonim ***** válasza:
56%
Jó akkor szarok vagyunk én boldog vagyok itt hála Istennek.
2023. ápr. 8. 15:04
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
12: Csak kényszerből vagy boldog mert nincs B opciód.
2023. ápr. 8. 23:50
 14/19 anonim ***** válasza:
56%
Lehetnék szarul is de így van:)))
2023. ápr. 9. 00:20
 15/19 anonim ***** válasza:
85%
Most kajak az egy ország jólétének mutatója szerinted, hogy hányan jönnek ide bulizni? :D Nyilván azért mert 20-30%-kal olcsóbban tombolhat részegen egy szórakozóhelyen. Ráaádus ők a fizetésüket euróban kapják, ami itthon a szar forint miatt többet ér. Ezért jönnek ide, nem azért mert olyan magas színvonalú ország lenne a miénk.
2023. ápr. 10. 16:56
 16/19 anonim ***** válasza:
58%
Igazi magyarok
2023. ápr. 10. 18:05
 17/19 anonim ***** válasza:
58%

#15 de régen volt olcsóbb. Most már lassan drágább lesz itt bulizni. Talán a kvák olcsóbbak itt még mint máshol.

Szóval szerintem a többség megszokásból, nosztalgiából jön ide bulizni

2023. ápr. 10. 18:58
 18/19 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán nem fejlettebb Magyarország Szlovákiánál.

Én Győriként Szlovákiába, Pozsonyba ingázok napi szinten a munka miatt.

A pozsonyi repülőtéren dolgozok

Van 13. és 14.havi fizetésem.

Arányában jóval jobban keresek,mint amennyit Győrben megkereshetnék,a bónuszokról nem is beszélve

És akkor arról még mindig nem beszéltem,hogy a fizetésemet euróban kapom meg.

Rendszeresen szlovákiában tankolom az autót és bevásárolni is ott szoktam, egy határ menti faluban.

Olcsóbb és még magyarul is üdvözölnek.

2023. ápr. 23. 17:23
 19/19 anonim ***** válasza:
90%

Amikor kisgyerek voltam, jártunk át még vásárolni oda. A határnál a buszon tömegesen kopogtat a busz ablakán: "csak 2 forintot tessék adni"

Meg lehet nézni, ki megy előre és ki hátra!

2023. okt. 1. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!