Szerintetek is Közép-Európa sok mindenben fejlettebb, civilizáltabb, mint Nyugat-Európa és inkább hasonlít Amerikára?
Közép-Európa alatt a V4 országokat értem.
Én ezen dolgokat vettem észre:
-A nyugat-európaiak hetente egyszer fürdenek vagy zuhanyoznak. A közép-európaiak, akárcsak az amcsik, naponta
-Közép-Európában, akárcsak Amerikában alap dolog, hogy van szúnyogháló az ablakon, és a piaci árusok védik a portékájukat a legyektől. Nyugat-Európában szabadon tele megy bogárral a lakás és az árusok kajáin dongnak a legyek
-Közép-európában a babák, gyerekek feneke kb. ki van nyalva. Nyugat-Európában a gyerekek rideg tartásában hisznek: Fürdetés ritkán, ha a baba felken a fejére joghurtot 2 nap múlva is ott rohad, a gyerekszobában nem fűtenek, ha a gyerek sír, hagyni kell sírni amíg a kimerültségtől abba nem hagyja
-A közép-európai oktatási rendszerben kicsit mindent megismernek az emberek, még a csöves is elő tudja kaparni az emlékeiből a Toldi előhangját, vagy hogy mi az a kisvérkör, nagyvérkör. Nyugat-Európában ha valaki pl. asztalos, akkor azon kívül nem ért semmihez, mint valami robot
Ez az egész felsorolás olyan hazug, hogy látszik: életedben nem jártál nyugati országban.
Megcáfolhatnám minden állításodat, de minek? Aki nyugaton él, az úgyis ismeri a helyzetet, aki meg nem, érdektelennek tartja.
Engedd meg, hogy kacagjak, jólesik.
Gyere ki egy kicsit a hetven éve hanyatló nyugatra, ahelyett, hogy a magyar állami propagandát néznéd/hallgatnád/hinnéd.
Elég pár hét, hogy észretérj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!