Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberálisok "Csak akkor...

A liberálisok "Csak akkor lesz béke ha hadat üzenünk Oroszországnak" szövegei az olyasmi mint "A háború béke" Orwell 1984 művében?

Figyelt kérdés

Gyakran hallani (itt az oldalon is) hogy sokan írják, hogy csak akkor lehet béke, ha mindannyian háborúba vonulunk Oroszország ellen. Vagy atombombát kell dobni Oroszországra a világbéke érdekében stb

Csak nekem jutnak eszembe ezekről Orwell művéből "A háború béke" szlogen?

2023. ápr. 5. 19:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%

#11 Az igaz, hogy jelen állás szerint nem reális opció az oroszok haza takarodása. Értsd, eszük ágában nincsen haza takarodni.

De értelmes ember tisztában van azzal, hogy amíg egy agresszor területrabló háborút folytat, addig érthetően a béke sem lesz opció.

2023. ápr. 5. 23:27
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

Nem realis rovid tavon, de Putyin 70 es az orosz gazdasag (es amugy az egesz vilag is) egy gazdasagi osszeomlas szelen inog. Ha eleg sokaig (evek) kitartanak az ukranok a ruszkik ki fognak menni.

Ott van peldaul a talibok gyozelme, annyit csinaltak h kivartak es most ovek afganisztan.

2023. ápr. 5. 23:52
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
#13: Csak az ukránok egész más helyzetben vannak, mint az afgánok voltak.
2023. ápr. 5. 23:53
 14/15 anonim ***** válasza:
35%
Érdekes, én liberàlis vagyok, tàmogatnàm fegyverekkel is Ukrajnàt, de ilyen orosz elleni hadüzenetről nem halottam, ez fidesz bullshit
2023. ápr. 6. 13:42
 15/15 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Akik ilyeneket írnak azok szerintem nem gondolják át mivel járna az ilyesmi.
2023. ápr. 7. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!