Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberálisok "Csak akkor...

A liberálisok "Csak akkor lesz béke ha hadat üzenünk Oroszországnak" szövegei az olyasmi mint "A háború béke" Orwell 1984 művében?

Figyelt kérdés

Gyakran hallani (itt az oldalon is) hogy sokan írják, hogy csak akkor lehet béke, ha mindannyian háborúba vonulunk Oroszország ellen. Vagy atombombát kell dobni Oroszországra a világbéke érdekében stb

Csak nekem jutnak eszembe ezekről Orwell művéből "A háború béke" szlogen?

2023. ápr. 5. 19:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
Nem. Nekem is ez jutott eszembe. De nem csak ebben orwelliek a liberálisok, hanem a nyelv és a gondolatok kontrolljában (politikai korrektség), vagy a cenzúra támogatásában (Facebook és társai).
2023. ápr. 5. 19:40
 2/15 anonim ***** válasza:
61%

Mutass mar egy ilyen peldat.

A fidesz cinikussagat kritizaljuk miszerint legyen beke de azt nem hajlandok kijelenteni hogy ez ugy valosuljon meg h az oroszok kitakarodnak ukrjanabol.

Ez olyan mintha egy osztalyban vernek egy gyereket de a tobbiek korul allnak es mondanak h legyen beke de senki se segitene.

Europa nem sokat tesz segitsegkent egyedul a szankciok ami kozos de mi abba se segitenenk folyamatosan ellene pofazunk.

Folyamatos a burkolt hergeles az ukranok ellen a kesmaban, stb.

Es ez a balolldal haboru parti hazug sulykolt propaganda is unalmas es aljas (mondjuk fideszesektol ez alap, a fergek fergeskednek).

2023. ápr. 5. 19:43
 3/15 anonim ***** válasza:
40%
Én is pont azt akartam kérdezni, hogy mondjátok már el, hogy lesz béke szerintetek! Hogyan valósulna meg a béke a fideszesek szerint?
2023. ápr. 5. 19:45
 4/15 anonim ***** válasza:
26%
Orwell-t a baloldali, kommunista berendezkedésű országok ihlették, szóval nem csoda, hogy párhuzamot látsz a könyvében leírt rendszer és a mostani baloldaliak, liberálisok között.
2023. ápr. 5. 20:57
 5/15 anonim ***** válasza:
58%

"sokan írják, hogy csak akkor lehet béke, ha mindannyian háborúba vonulunk Oroszország ellen"

Sosem olvastam ilyet az oldalon, de igazából máshol sem.

2023. ápr. 5. 22:04
 6/15 anonim ***** válasza:
39%

Érdekes, én még egyetlen baloldali embertől/portáltól sem hallottam, hogy háborút akarna.

Ellenben a Fidesz számára valamiért a "békét" az jelenti, hogy egy agresszor ország háborút indítva területeket rabol el egy szuverén országtól.

2023. ápr. 5. 23:07
 7/15 anonim ***** válasza:
43%

Összegezve:

Minden normális ember:

Legyen béke, a ruszkik takarodjanak haza.

Fideszes kutyák:

Legyen """béke""", az orosz agresszor tartsa meg a háborúval elvett területeket.

2023. ápr. 5. 23:10
 8/15 anonim ***** válasza:
47%
Amúgy csak megsúgom, most is a Fidesz riogat világháborúval.
2023. ápr. 5. 23:10
 9/15 anonim ***** válasza:
30%

#7: Vagy:

Realisták (jobboldaliak):

Legyen béke, az orosz agresszor tartsa meg a háborúval elvett területeket.

Idealisták, agymosottak (baloldaliak):

Legyen béke, a ruszkik takarodjanak haza.

2023. ápr. 5. 23:12
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
#10: Értelmesebb ellenzékiek tisztában vannak vele, hogy az nem reális opció, hogy az oroszok teljesen elhagyják Ukrajnát. Az Öt című műsorban is elmondták ezt. Ezt csak azok hiszik, akiket teljesen beetetett a nyugati médiából ömlő propaganda.
2023. ápr. 5. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!