Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most szerintetek mit csináljak?

Most szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, gimiben elsős. Szinte minden vágyam az volt, hogy 5 év múlva (gimi után) kiköltözzek Spanyolországba, és ott kezdjek új életet. De mindenhol azt hallom, hogy ez az ország most egy borzalom, a válság teljesen tönkretette.

Szerintetek még 4-5 év múlva is ez lesz a helyzet, vagy addigra javulhat már, vagy egyáltalán megérné majd így kimenni, vagy hagyjam az álmomat?:/

2010. okt. 7. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%
Az általad "nagymagyarnak" nevezettek célja Magyarország a magyar embereké legyen, nem pedig az, hogy minden jöttment korccsal legyen tele.
2010. okt. 7. 22:14
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
Mert a kérdező az macedón. De az is lehet hogy Dél-koreai?
2010. okt. 7. 22:16
 13/16 anonim ***** válasza:
12%
Azt egyedül ő tudja honnan szalasztották. Bár az sem biztos, hogy tudja. Az ilyen hazátlan gyökértelen rendszerint a származását sem ismeri.
2010. okt. 7. 23:01
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
hallod 55-ös ha nem tetszik a kérdése ne válaszolj rá!
2010. okt. 8. 05:48
 15/16 A kérdező kommentje:

vuvuzela mondta meg az igazságot :D

de egyébként meg fel sem tudom fogni, hogy egy XXI. századi, egységesülő Európában miért akkora baj, ha valaki elköltözik az országából?

ti veritek a melleteket, hogy mekkora magyarok vagytok. de kérdem én? a magyarok miért lennének különbek bármely más népnél? én szeretem Magyarországot, és Budapest is az egyik kedvencem, de attól nem kell agyon isteníteni, hiszen máshol is vannak gyönyörűszép helyek, kedves emberek, stb.

2010. okt. 8. 15:50
 16/16 anonim ***** válasza:

"Szerencsére megtisztulunk az ilyenektől és Magyarföldről kiszivárognak az ilyen nemzet árulók."

ÉS akkor mennyien maradnának. Ha mindenki kimenne akkor nem sokan maradnánk.

Van ide egy gyk.-es kéréds és hozzá egy cikk:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__111..

2010. okt. 9. 14:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!