Támogatnád, hogy Greta Thurnberg legyen az EU vezetője?
Személy szerint én egyből beválasztanám az EU vezetőjévé.
Egy 20 éves kislány nyilvánvalóan sokkal felelősebb döntéseket tud hozni mint holmi kivénhedt orbánok. Ő remélhetőleg egyből atomot dobna a gonosz Putyin bácsira is és egyből beköszöntene a világbéke. Nem úgy mint ez a hazaáruló orban, aki még az Oroszország elleni védelmi világháborúban sem akarna részt venni.
gyermeteg kérdésre milyen válasz adható? Egy beteg lány, aki megvezetnek...elegendő a testbeszéd látványa..az iskoláját kellene valahogy elvégezni(előbb)..aztán sokat pihenni.
Meggyógyulni sosem fog.
Szép ez a kérdés az autizmus világnapján.
Nem lenne jó vezető. Sok olyan intézkedést hozna, amelyek nem működnének jól együtt, és csődbe is vinné az egész EU-t velük.
Olyan radikális elképzelései vannak, mint a húsfogyasztás vagy az állati eredetű termékek teljes betiltása, és a fosszilis üzemanyagok teljes betiltása. Látszik, hogy képtelen egy összetett rendszerben gondolkozni.
Megérdemelné mindenki. Helyretenné a sok idiótát.
#2-nek:
Én az Aspergert nem tartom betegségnek, a szó klasszikus értelmében. Mert az azt jelentené hogy korlátozottak a szellemi képességei, de ugye ezt te sem gondolod komolyan? Teljesen beszámítható.
#4-nek:
Azt egyébként tudtad, hogy igen nagy valószínűséggel Einstein is autista volt? Szinte biztos.
5: az Aspergert én sem tartom betegségnek. Ugyan nem diagnosztizáltak, de nagyon nagy valószínűséggel nekem is az van. Manapság egyébként is mindenkire rásütik, aki csak egy kicsit kilóg a sorból.
A kérdező pedig marha viccesnek képzeli magát, de van egy rossz hírem a számára. Nem az. Megismerem ám a stílusáról! Még Greta Thunberg (mert így írják) is alkalmasabb lenne az EU vezetésére, mint az ő kedvencei.
Nem lenne jó ötlet.
A kis birka agyával nem látja át a gazdaságok működését.
Kb. fél év alatt a "sötét" középkorban találnánk magunk a hippi energetikai ötletei miatt.
Szép dolog amit szeretne,de a világ máshogy működik.Apránként lehet kizöldülni,lehet 100 évet is fel fog ölelni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!