Ellenzékiek! Amennyiben megnyeritek a választást, támogatnátok egy olyan programot, ami a határon túliak asszimilációját segítené?
Tehát mondjuk Románia esetén pénzelne a magyar kormány olyan tanfolyamokat, amik megtanítják a helyi magyaroknak a román nyelvet és kultúrát, valamint ortodox hittant.
Extra pénzjutalmat kapna az a határon túli magyar, aki lemond a magyar állampolgárságáról, szerez felsőfokú román nyelvvizsgát, áttér az ortodox hitre, és szelfizik arról, hogy burta de vaca-t eszik és román népviseletben manele zenére táncol.
Kérdező te teljesen beleörültél a fideszkedésbe:D
A kérdésed teljesen idióta, értelmetlen, és még arra se jó hogy provokációnak lehessen hívni:D
#2 - Ez rendkívül szűklátókörűségre vall.
A világ nem ér véget Magyarország határainál. Ha tisztességes kapcsolatokat akarunk a világgal, akkor ennek ára van (ami elenyésző a belföldi kiadásokhoz képest).
Főleg kultúrális programok formájában, de akár a diaszpórában élő magyarok identitásmegőrzésének valamilyen formájú támogatása is ide tartozik.
8as vagyok.
Persze ez trollkérdés, de a #9esnek igaza van, és ezt SOHA nem fogják a határontúliak lenyelni, hogy 2004ben mi történt, meg utána is kik kampányoltak a kettősállampolgárság ellen.
De ez egy megadott jog. Ha eltudnátok a Fideztől vonatkoztatni, -megattól, hogy az ágyban/alatta vagy a tükörképetekben is a Zóbánánt" látjátok -, akkor tök logikus az egész.
Én vajdaság magyarként (nem vagyok az), miért szavazzak azokra, akik megtagadták tőlem a nemzethez tartozás jogát?
Na, lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!