Neil Amstrong!? Igaz vagy nem igaz?
"Arra gondoltatok már, hogy ki rakta ki a kamerát, ha tényleg Armstrong lépett a Holdra először? "
Tudod én nem gondoltam hanem tudom mert akkor az USA-ban éltem hogy a komp oldalán volt egy ajtó ami mögött egy csuklós karon kamera volt ami a talajraérkezés elött már kinylt hiszen már a talajra érkezést lehetett látni, és látszott amikor a kamera a lépcső felé fordul.
"Érdekes ez az emberi faj... Ha a hivatalos média vagy kormány vagy akármi ami hivatalos, valamit állít, akkor a birkák azt mind elhiszik. Nem kell gondolkodni, nem kell utánajárni, így van és kész, mert ezt mondták. Ügyesek vagytok."
Egy percig nem hittem el.
"Tudod én nem gondoltam hanem tudom mert akkor az USA-ban éltem "
Aham, és Armstrongnak adogattad a villáskulcsot míg megjavította a hold rádió antennáját.
"Hát te egész biztosan nem. Ostobáknak nem adnak"
Ember!A Tufts egyetem maradtam 3 évig tanársegédnek miután végeztem!
A tanárod sajnos segghülye. Szerintem meg biztos, hogy Neil Armstrong volt az első ember a Holdon. Bizonyíték meg milliószámra van. Sőt nemrég egy Hold körül keringő műhold (az LRO)lefényképezte többek közt az Apollo-11 helyszínét.
"21:40"
Az lehet, de az én tanáraim nem beszélnek hülyeségeket, ahogy te.
"valamit állít, akkor a birkák azt mind elhiszik"
Nem tudod hogy élő egyenes adás volt? Nem tudod hogy a hangot rádiamatőrök százezrei fogták? És mit gondolsz egy rádióamatőr nem tudja honnan jön az adás? Tudod mi az adásirány?
ma 21:36
És csupán azért, mert akkoriban az USÁ-ban éltél, már mindent tudsz. Gondolom azt is, hogy ki ölte meg Kennedy-t? :DDD
"És csupán azért, mert akkoriban az USÁ-ban éltél, már mindent tudsz. Gondolom azt is, hogy ki ölte meg Kennedy-t? :DDD"
Aki akkoriban az usában élt mind saját szemével látta a holdraszállást, és ők tartották a kamerát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!