Neil Amstrong!? Igaz vagy nem igaz?
Biztos, hogy nem járt a holdon! Hiszen mint tudjuk, a föld lapos, és a hold csak az égre van festve! A többit csak a hülye tudósok akarják nekünk bemagyarázni.
Méghogy ember a világűrben, meg hogy rakéta, meg minden...
Hülyeség és punktum! Ezt egy nyelvtanár biztosan tudja!
http://www.youtube.com/watch?v=yydlX7c8HbY
Így volt.....
Amúgy tuti voltak de hogy ki azt nem lehet tudni.
"De ilyen indulatosan kategorikusan lesz@rozni egy tanárt... Okosnak érzed magad, igaz?"
Mert valóban buta! Ő kijelentheti hogy nem volt holdraszállás? Amúgy abban az időben merő véletlenségből az USA-ban leledztem, ugyanis a Tufts egyetemen szereztem vegyészdiplomát és ott voltam tanársegéd pont 1969-ben. Én nem érzem magam én bizonyítottam több évtizedig! Mit gondolsz ki kapott ösztöndíjat abban az időben?
Biztos, hogy jártak a Holdon! Nem gondoljátok, hogy a Szovjetunió egy ilyen kamerás dologra felfigyelt volna? Hiszen állandóan figyelték az USA-t. Éles verseny volt köztük, ha az USA csak megjátszotta volna, akkor az oroszok buktatták volna le az amcsikat legelőször.
És azért nem történt semmi előrelépés negyven év óta, mert nincs rá pénz. Nézd meg az akkori NASA büdzsét és a mait. Akkor ez presztizskérdés volt az USA-nak, hogy nehogy a komcsik hagyják le őket. Szóval a tanárod egy bődületesen nagy M.A.R.H.A.
"A tanárod egy idióta."
A tiéd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!