Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fehéroroszország milyen?

Fehéroroszország milyen?

Figyelt kérdés

Milyen az eü?

Milyen az oktatás az életszínvonal?

Lehet e jönni menni, határt átlépni külföldre zökkenőmentesen?

A kormány mennyire erőszakos a lakossággal?

#diktatúra #EU kilépés #Nato kilépés
2023. márc. 26. 14:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

#9 Ruszkiknál nem csak Moszkva van. Sz.Pétervár talán még szebb. Szocsi is jó. De vannak más városok is amelyek fejlettek, szépek.

Nyilván mi sem Borsoddal dicsekedünk, mert Párizsban sem a fekete gettót nézzük.

2023. márc. 26. 17:51
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Húú de jó, tudtál mondani még két kirakatvárost az egész 140 milliós országból, amelyik a bolygó szárazföldterületeinek több mint 1/10-ét birtokolja. :)
2023. márc. 26. 17:55
 13/26 anonim ***** válasza:
Ismerőseim Brest-ben dolgoztak évekig. Minden van, kb Magyarország színvonal. A közbiztonság kiváló, tisztaság van, nem romos, a város szép rendezett. A politikai dolgokat nem tudom.
2023. márc. 26. 18:38
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
12 nem akartam offolni, de mondhatok még 10-et ha annyira akarod. Mindenütt vannak jobb és rosszabb helyek. Nem is értem, mi ez a kretén logika, hogy a legszegényebb orosz falvakat akarjátok a leggazdagabb nyugati városokkal összevetni .D
2023. márc. 26. 19:04
 15/26 anonim ***** válasza:
62%

"Nem is értem, mi ez a kretén logika, hogy a legszegényebb orosz falvakat akarjátok a leggazdagabb nyugati városokkal összevetni"

Én sem értem ezt a "logikát" (szerintem nem is logikus), meg azt sem tudom, hogy kik azok akik így akarnak összehasonlítani bármit is, meg azt sem, hogy honnan szedted egyáltalán az összehasonlítást. Ha elolvasod újra amit írtam, látni fogod, hogy semmiféle összehasonlítást sem tettem semmilyen más városokkal sem. Egyedül Moszkvát említettem, de az szerintem egyáltalán nem nyugati város, és Minszket sem tartom sem legszegényebbnek, sem orosznak, sem falunak.

2023. márc. 26. 19:18
 16/26 anonim ***** válasza:
62%

"Húú de jó, tudtál mondani még két kirakatvárost az egész 140 milliós országból"

Ez pedig úgy tűnt nekem, hogy 3 jó város van az egész országban és sugalltad, hogy máshol jobbak az arányok :)

2023. márc. 26. 19:30
 17/26 anonim ***** válasza:
87%

Egy elmaradott, Venezuela szintjén lévő, posztszovjet rémálom, Oroszország prostija. Nem Minszk kipucolt részeiből kell kiindulni. Ez kb olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy Magyarország egy gazdag és jóléti ország, mert hát a Rózsadomb milyen luxus.

Sz@r fizetések, még sz@rabb, már-már nem is létező munkavállalói jogok, emellett az ország egy diktatúra már kb 30 éve, az emberi jogok lábbal vannak tiporva, és Oroszország kivételével minden szomszédos országgal brutál rossz a kapcsolat. Litvánia meg Lengyelország már kerítést is épített a fehérorosz határra.

Ráadásul Belarusz de facto része az Orosz Föderációnak. Nemrég, amikor Putyin és Lukasenko találkozott, Putyin mondta, hogy "köszönöm Alexander hogy elfogadtad a meghívást" mire Lukasenko egyszerűen kijelentette, hogy "mintha el tudtam volna utasítani".

Egészségügyre meg úgy életszínvonalra Belarusz jóval rosszabb, mint az EU legszegényebb országa, Bulgária. A fehérorosz fiataloknak Lengyelország olyan, mint nekünk Ausztria.

2023. márc. 26. 22:09
 18/26 anonim ***** válasza:
17%

Demokrácia ,szabadság, keresztény, konzervatív értékrend.

Mi magyarok fideszesek, szeretnénk úgy élni ,mint lukasaneka alatt, de majd EU kilépés után.

2023. márc. 27. 08:54
 19/26 A kérdező kommentje:

Tehát egy undor...sejtettem.

Azt nem tudom egyenlőre megjósolni, hogy a magyar ingatlanárakat hogyan fogja befolyásolni mikor orbán elindítja a kilépést.

Szerintem drasztikusan le fognak zuhanni.

És hogy mennyi idő lesz eladni az ingatlanokat és menekülni innen.

Am arra nem jött válasz, hogy szerencsétlenek tudnak e határt átlépni, külföldön nyaralni.

2023. márc. 27. 17:03
 20/26 anonim ***** válasza:

Szegény, fejletlen nyilván de legalább cigányok nincsenek, legalábbis közel sem annyi mint nálunk

De gene pool alapján a nők elvileg nagyon szépek, ennek ellenére mégsem hallani erről, ugye pl Ukrajna meg Oroszország a nőkről híres…

2023. ápr. 7. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!