Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Normális hogy már alig érdekel...

Normális hogy már alig érdekel a háború téma?

Figyelt kérdés

Eleinte érdekelt mert váratlan dolog volt nagy port kavart de igy ennyi idő után unalmassá válik ez a dolog megszokott lesz szerintem.

Persze sajnálom ami ott történik de már egyre kevésbé érdekel úgymint egy átlagos hirfogyasztót van volt és lesz is ez is elmúlik és majd jön valami más téma amin lehet rágódni.

2023. márc. 25. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális.
2023. márc. 25. 12:07
 2/8 A kérdező kommentje:
A tv stúdióban emberek tévesen hiszik azt hogy minket ez érdekel minden egyes nap a kis ember ez ellen semmit nem tud tenni sajnos el kell fogadni és kész nincs mit tenni.
2023. márc. 25. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

Elolvastál egy cikket, ami arról szól, hogy az emberek érdeklődése csökkent a háború iránt (a cikkek száma is megcsappant) és ezt most úgy adod elő, mint egy saját élményt.

Mi értelme van ennek? Senkit nem érdekel.

2023. márc. 25. 12:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor oké ne szólj hozzá és kész.
2023. márc. 25. 12:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Kicsit úgy nézem mint a búlvárt meguntam jó kész hozzatok új témát ez már unalmas
2023. márc. 25. 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Érdekes engem már tíz éve se érdekelt.
2023. márc. 25. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Jöttem, láttam, meguntam.

Kedves kérdező, ez a jó hozzáállás a háborúhoz. Habár igyekeznek fenntartani a feszültséget, a borzongást és a szorongást a helyzet fokozásával.

2023. márc. 25. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
De, nagyon rettegni kell, mert átterjedhet Magyarország területére, kitör a világháború, visznek mindenkit katonának... blablabla... blablabla...blablabla... :DDD
2023. márc. 25. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!