Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Putyint elfogják, akkor...

Ha Putyint elfogják, akkor kitör a világháború?

Figyelt kérdés
Ha visszaemlékezünk a történelemre, akkor a világháborúk kezdete mindig valamilyen politikai vezető személyéhez kötődnek. Meghal, terrorcselekményt hajtanak ellene végre, stb. Most hogy kiadták Putyin ellen az elfogatóparancsot, erre miért nem gondol senki?

2023. márc. 21. 22:36
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
#30. Jaja, a Lenin-fiúk is híres jobbosok voltak, jól látod. 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
2023. márc. 26. 18:00
 32/32 anonim ***** válasza:
82%
Csak egy apró megjegyzés, hogy az igazi törésvonal nem a bal-jobb, hanem a demokrácia-autokrácia között van. Én például baloldalinak (szociáldemokrata leginkább) tartom magam, de tudom, hogy nincs tökéletes ideológia, sose volt. Egy ország akkor megy előre, hogyha minél több, különböző gondolat képviselve van, és rengeteg, vita és kompromisszumok révén létrejön egy megoldás, ami még mindig nem tökéletes, de legalább törekszünk rá. Tehát gondolkodó polgár vagy, demokrata vagy. Ha azt gondolod, hogy egy ideológia mindenre tudja a tökéletes választ, akkor te nem vagy demokrata, te egy hasznos idióta vagy. Hasznos hülyékre meg az autokráciáknak van szüksége. A 20. századi magyar történelem elég jól megmutatta, mindkét oldalon, hogy milyen az, amikor kisebbségbe kerülnek a demokraták, és a szervilizmus lesz az irányadó. Nyilas terror, kommunista terror egyre megy. Mindkét esetben a demokraták voltak leginkább üldözve, és a legállatabb nyilasból meg pillanatok alatt ávos lett. Szóval a lényeg, hogy engem rohadtul nem az érdekel, hogy ki jobb-bal-liberális-akármi, hanem hogy mennyire demokrata az illető.
2023. márc. 26. 19:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!