Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az orosz hazugsággyár propagan...

Az orosz hazugsággyár propaganda így működik? Az oroszok először tagadták, majd amikor kiderült van róla videófelvétel akkor büszkén vállalták.

Figyelt kérdés
[link]

2023. márc. 17. 14:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Tudod az a nagy különbség, hogy aki USA-ban más véleményen van, pl. háború ellenes az nem esik ki egy ablakon vagy nem lesz mérgezés áldozata, vagy nem viszik el börtönbe, mint amit támogatsz Putyin orosz rezsimjében.

Így hamar megdől az hogy mindkét fél ugyanolyan. Ahogy a komcsi képzőben tanultad relativizálni a bűnöket.

Szóval egy vér aljas diktatúrát támogatsz Oroszország személyében.

Ezzel neked kell elszámolj a lelkiismereted és az Úristen felé.

2023. márc. 18. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom eleinte én is bekajáltam pár hazugságukat, olyan meggyőzően tudnak hazudni az oroszok.

Pl. a maláj gép lelövését, a bucsai civil-gyilkolást olyan meggyőzően tudták tagadni, hogy szégyen-nem szégyen, én sokáig hittem nekik. Ma már tudom, hogy egy orosznak akkor sem szabad hinni, ha a szemedbe nézve bociszemekkel mondja, mert náluk a hazugság egy játék, a nyugatiak rászedése erény. Ha meg lebuknak, röhögnek egy jót, hogy majdnem bejött, egy ugyanúgy folytatják.

2023. márc. 29. 15:23
 13/15 A kérdező kommentje:
12. Hogyan jöttél rá hogy hazudtak, melyik eseménynél?
2023. márc. 29. 15:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13:

A nyilvánosságra kerülő bizonyítékok hatására, fokozatosan.

Bucsa esetében a NYT által összeszedett térfigyelő kamerás és helyi mobilvideos anyagok voltak számomra meggyőző erejűek arról, hogy a Jablonskaja utcán fekvő civilek haláláért legalábbis túlnyomó részben az oroszok felelnek.

Előtte hajlottam rá, hogy annyira PR-katasztrófa lenne az oroszoknak az ilyesmi, hogy nem lehetnek annyira hülyék, hogy ilyet tegyenek, vagy ha mégis helyi szinten megteszi vki, akkor azt nyilvános eljárásban megbüntetik.

A NYT videója volt kijózanító hatású rám nézve.

2023. márc. 29. 15:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Hozzateszem, h az ukránoknak sem kell a szomszédba menniük ha hazugsagrol vagy el tussolasrol van szó (ld lábon lőtt harkovi orosz hadifoglyok esete), de legalább elmondták, hogy ha megtörtént akkor megbüntetik a felelőst (az más kérdés h ilyesmire nem került sor).

Egyebekben az orosz területen való haditetteiket illetően az ukránok elkezdték izraeli mintára a neither confirm nor denial policyt alkalmazni, ami nem a legszimpatikusabb, de legalább nem blatant lie. Mégsem olyan, mint amikor személyesen Putyin mondja bele a kamerába h Bucsaban provokáció történt és higgye el mindenki h az orosz hadseregnek semmi köze a dologhoz.

2023. márc. 29. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!