Kik d*gtak azon a videófelvételen, amit Schadl páncélszekrényében találtak?
Figyelt kérdés
Azt írta az ügyészség, hogy közéleti személyek voltak, viszont marha gyorsan megsemmisítették, ergo valami fontos személyek lehettek.
Várom a tippeket! :D
2023. jan. 24. 17:46
2/19 anonim válasza:
Orbán Viktort dugta hátulról Mészáros miközben Schadl meg Szájer verte.
3/19 konteós válasza:
mivel igengyorsan eltüntették valami fideszes nagykutya dughatott prostit, többet nem hiszem hogy megtudunk
4/19 anonim válasza:
A DK vezérkara, Gyurcsány, Dovrev, Niedermüller dokumentált.
5/19 konteós válasza:
4: akkor már kint lenne a NET-en apafej!
6/19 anonim válasza:
Szerintem Orbán homokos fiát szopatta Schadl a videón.
7/19 A kérdező kommentje:
Egy időben nagyon pedzegették ezt a Varga Judit felvételt is. Nem lehet, hogy az volt, csak bedarálták, mert a főnökasszonnyal mégsem mernek az ügyészek újat húzni?
2023. jan. 24. 17:56
8/19 anonim válasza:
Ha Varga Jucus egyik leszbi kalandja volt a felvételen, akkor én is szívesen megtekinteném. Sajnátam is, hogy kiiktatták az Ördög ügyvédjét...
10/19 konteós válasza:
gondoltam rá, de hogy került volna Juci felvétel Schadlhez? egymás között osztották a fideszesek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!