Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A szlovákok miért ilyen...

A szlovákok miért ilyen homofóbok? Hogy lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés

"Az Európa Tanács „rasszizmus és intolerancia ellen” felállított „európai bizottsága” legfrissebb jelentésében azt írja, Szlovákia gyakorlatilag egyetlen ajánlást sem teljesített arról a listáról, amellyel a szervezet még 2020-ban kínálta meg az országot, mondván, ezeket végrehajtva befogadóbb és toleránsabb országgá tehetik Szlovákiát. Nem csak a szexuális kisebbségekkel kapcsolatos felvilágosításban maradt el az ország az elvártaktól (hogy értsük, az Európa Tanács által elvártaktól), de azt sem segítették kellőképpen elő, hogy a társadalom jobban megértse a „szivárványos közösség” problémáit."

[link]

2023. márc. 14. 00:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem meg az Európa Tanácson kéne változtatni.
2023. márc. 14. 02:16
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
A buzulás bűn. Aki nem homofób azt is büntetni kéne, nem csak aki buzulást követ el!
2023. márc. 14. 06:34
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Mert minden normális ember homofób. Mért kéne épp a szlovákoknak abnormálisnak lenniük?
2023. márc. 14. 06:36
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
A buzulás betiltásával.
2023. márc. 14. 06:41
 5/12 anonim ***** válasza:
51%

Megint létrehoztak egy új bizottságot, ami semmit sem csinál, csak az adófizetők pénzét viszi.

Minden rendes ember utálja az ilyen felforgatókat.

2023. márc. 14. 07:04
 6/12 anonim ***** válasza:
26%
#2/#3/#4 A ti létezésetek a bűn.
2023. márc. 14. 07:54
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Érzékenyíteni kell őket. El kell küldeni Bite Zsoltot, hogy kezdje már az iskolában
2023. márc. 14. 07:55
 8/12 anonim ***** válasza:
28%

"Mert minden normális ember homofób. Mért kéne épp a szlovákoknak abnormálisnak lenniük"

Én magam is ezt tapasztaltam, de azt viszont nem tudom hogy ennek mi lehet az oka?

2023. márc. 14. 07:56
 9/12 anonim ***** válasza:
29%
#2 A legújabb kutatások szerint a homofóbia betegség (a homoszexualitással ellentétben). Miért akarnád büntetni azt aki nem beteg?
2023. márc. 14. 08:12
 10/12 anonim ***** válasza:
42%
9 ez áltudomán te is tudod. Ostoba propaganda. Az egészséges életmód ami evolúcionálisan belénk épült az betegség?:XD
2023. márc. 14. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!